Perikom øving 3 mars 2017

Dette vil du ikke gå glipp av

I helga står Perikom på scenen med fullt band, for første gang siden 2008. Det er med andre ord en sjelden opplevelse vi kan se fram til. Fredag er det konsert i Torshall i Rindal, og lørdag i Storstuå i Surnadal Kulturhus.

Bandet Perikom starta i 2003, og ga ut den første plata i 2004. Etter det har det blitt to plater til. Det er to medlemmer igjen fra det originale bandet, Karstein Mauset og Jo Ranheim, men nye musikere har kommet med etter hvert. På konsertene i helga får vi høre Frank sPoon Botten på bass og kontrabass, Olav Nergård Tørset på slagverk, Ola Langli på banjo, mandolin, dobro og gitar og Ronny Kjøsen på tangenter og trekkspill. Karstein Mauset og Jo Ranheim synger og spiller gitar.

Perikom øving 2 mars 2017.JPG
F.v. Frank sPoon Botten, Jo Ranheim, Ola Langli, Olav Nergård Tørset, Karstein Mauset og Ronny Kjøsen.


De som ikke kommer går glipp av noe stort

Sist helg hadde bandet sin første fellesøving, sammen med lydmann Rune Dalager. Da Trollheimsporten var innom var det god stemning og store forventninger til konsertene.

- De som ikke kommer går glipp av noe stort! Det var alle enige om.

Musikken er lokal, både i tekst og toner. Tekstene er dikt fra lokale lyrikere, som som Hans Hyldbakk, Jørgen Gravvold og Astrid Krog Halse. En av tekstene er skrevet av Sivert Mauset. Karstein Mauset skriver musikken, og Jo Ranheim arrangerer den.


Torshall og Surnadal Kulturhus

Karstein Mauset håper at det kommer mye folk på konsert, både i Rindal og Surnadal. På Torshall fredag blir det salg av billetter i døra. Dørene åpner kl. 19.30, og konserten starter kl 20. 

Det blir konsert i Storstuå, Surnadal Kulturhus, lørdag kl 20. Du kan forhåndsbestille billetter her.

Ved begge konsertene blir det salg av "Perikom-effekter", dvs kaffekopper og t-skjorter med Perikom-trykk. Alle bandets tre CD'er "Heimkome", "Bastuba" og "Flomål" blir å få kjøpt. Forhåpentligvis har de også den nye vinylplata av "Flomål" klar til helga. Og om LP'en ikke er på plass til da så kan den bestilles og leveres senere.


Verdt å få med seg

Perikom har ikke hatt konsert med fullt band på nesten 10 år, så det er en sjelden mulighet vi får denne helga. Perikom byr på vakker musikk og og fine tekster. Med en god porsjon humor innimellom. Så dette vil du ikke gå glipp av! 

Bli brukbart.png

Perikoms facebookside kan du bl.a. se en liten stemningsrapport fra øving sist helg. Der finner du også mer informasjon om konsertene. (Skjermdump over).

Peikom øving mars 2017.JPG

Perikom er medlem av Trollheimsporten.