Dagens skytestevne

Skytestevnet fortsatte i Bøfjorden (Hjelmen), Surnadal (Angråmyra) og Rindal (Rindalshuset) i dag, søndag, og skytterne strømmet til. I Rindalshuset møtte vi tre blad Sve mens de gjorde seg klare til skyting.

På bildet over ser vi Frank Sve flankert av dattera Martine, som er rekrutt og sønnen Sivert, som i år er junior, men har seier i NM rekrutt og U16 bak seg og skigymnaset i Meråker foran seg.

- Det er heilt hit til Nordmøre vi må dra for å få skikkelig konkurranse, sier Frank Sve, som mange vil kjenne best fra fylkespolitikken og som tidligere ordfører i Stranda. - Her møter vi skyttere i norgestoppen, sier han, og sikter m.a. til Eline Lillegård, Ivar Waag, Guro Øye og Jorunn Snekvik som ble norgesmestre i Sandnes i 2014. Resultatlistene viser også flere eldre toppskyttere, til og med skytterkonger!

Ca 130 skyttere var innom skytebanen i Rindalshuset i helga, fra Os i Østerdalen til Stranda på Sunnmøre tok de turen, og trolig var de innom både i Bøfjorden og Angråmyra også.

Resultater fra Angråmyra, klikk her!

Resultater fra Hjelmen, klikk her!

Resultater fra Rindal laster du ned her (pdf-fil)


Bildet av skivene her viser at skyting er en familiesport på tvers av kjønn og generasjoner! Her ser vi tre blad Sve fra Stranda, 3 Nisja fra Sunndal og 2 Berg fra Hjelmen, Bøfjorden. Eldste skytter vi registrerer i listene var i alle fall 80 år.

Les også om gårsdagens arrangementer her på Trollheimsporten, med bilde av to av de yngste deltakerne!