Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Lett bris
Torsdag
Torsdag Sludd
Sludd
Svak vind
1a Øye skole

1.trinn ved Øye skole

Det var 32 elever som startet opp ved Øye skole i høst, fordelt på to grupper. En gruppe på 20 elever som har nynorsk som hovedmål, og en gruppe på 12 elever som har bokmål som hovedmål. 

Bildet over: 1a ved Øye skole.

Trollheimsporten stakk innom på besøk i matpausen fredag før høstferien, og møtte en flott og opplagt gjeng. Etter mat, skulle de på fadderfest og gledet seg veldig til det! Det er 6.trinnet som har mat og helse, og som har inviter til fest hvor det skulle serveres Muffins.  

Elevene på 1.trinnet ved Øye er godt i gang med både lesekorpset og tellekorpset, og det er stor glede over å lære, får vi vite.

På spørsmål om hva som er morsomst, er det ganske så klart at fotball og håndball er det som er mest populært om dagen. Og det kommer tydelig fram at elevene synes at friminuttene er veldig morsomme, og at de trives godt og har det kjekt på skolen.

Ralfs forteller at han er veldig glad i å spille ishockey, og siden det ikke er mulighet for å spille det i Surnadal, pendler han til Kristiansund hver mandag for å spille der. Noe han synes er veldig kjekt.

1a Øye gruppe1.jpg
Halve gruppa av 1a. Bak fra venstre: Olav Ingebrigtssønn Aune, Henrik Bruset, Rakel Aune Bævre, Amilie Holten og LIve Niskavara Skei. Foran fra venstre: Mathias Haugen Polden, Alexandra Drøpping, Sanna Larsdotter Wigum, Erika Birkestøl og Lars Moen Fiske

1a Øye gruppe2 m lærer.jpg
Andre halvdel av 1a med kontaktlærer Ragna Vold Gjeldnes. Bak fra venstre: Frida Bergmann Storholt, Linnea Honnstad Iversen, Ronja Amalie Jobotn Strømme, Eira Sylte, Maja Røen og Edin Østbø Karlstrøm. Foran fra venstre: Martin Langli, Lars Olav Kvendbø, Sofie Mo og Malin Hoem.

1b Øye skole.jpg
1b med kontaktlærer Kristin S. Løseth. Bak fra venstre: Ralfs Balandis, Elias Grimsmo, Eigill Rinnan, Victoria Sousa Garte og Alva Lisa Botten. Foran fra venstre: Emilie Rosa Forberg-Hagen, Emma Beckstrøm Fjelnset, Lykke Mathilde Strømme, Isak Melling Bolme og Berfin Yasar. Maida Abdullahi Jama var ikke tilstede.

1.trinn Øye v pultene.jpg
Bildet over og under: 1a koser seg i matpausen.

1.trinn Øye v pultene2.jpg

1b Øye v pultene.jpg
I1b er de veldig flinke til å rette opp hånden når de skal si noe.

 

1b Øye fadderinvitasjon.jpg
Berfin viser fram den flotte invitasjonen hun har fått fra lekefadderen sin.

 

 

Tips en venn Skriv ut