Fredag
Fredag Regn
Regn
Flau vind
Lørdag
Lørdag Sludd
Sludd
Laber bris
Picasa
Ein laksesesong som nådde store høgder går mot slutten. Det gjer også «sesongen» for Jan Johanson som sluttar som drivar av Øvre Sæter Camping etter 18 år. Neste år er det Edgar Landsem som tar over i... Les mer
Picasa

Siste dag på jobben

Ein laksesesong som nådde store høgder går mot slutten. Det gjer også «sesongen» for Jan Johanson som sluttar som drivar av Øvre Sæter Camping etter 18 år. Neste år er det Edgar Landsem som tar over igjen.
2014-08-27
Picasa

Kanonbra fiske

Etter å ha vært i Surnadal siden siste fredag, avslutter Jonas og kameratene fra Strømstad i dag sin årlige fiskeferie  med konklusjonen "Kanonbra fiske". Det sa han allerede torsdag kveld samtidig som han ønska mye regn i Rindal!
2014-08-15
Grytvatnet-S_715x455

Mens vi venter på bedre vær

I dag starter vi dagen med å vise vi et bilde av Grytvatnet i Surnadal, som Harald Egil Folden har sendt oss. Bildet er tatt sist søndag. Dette er Grytvatnet på sørsida av Øvre Surnadal. (Det er flere "Grytvatnet" i Surnadal).
2013-08-14
Morten bilder Sandfjellet (11)

Klatretur i Sandfjellet, nord i Trollheimen

Morten Gåsvand fra Saga Trollheimen Hotell var med en gjeng klatrere til Sandjellet. Klatreturen ble fulltegnet ganske kjapt på det åpne marked. Tidspunktet på året var vel ideel med lite insekt og tilsynelatende fint vær. Turen ble arrangert av teamet til Trollheimen Aktiv, selv om de også hadde kl...
2013-06-20
Rindalskogen (2)10102012_HDR

Herlege haustdagar!

Attpåtil er det mange som har haustferie! Nyt dagane, og send gjerne bilde av opplevingar til redaktor@trollheimsporten.no slik nokon alt har gjort! Håper vi kan oppdatere denne artikkelen med dine bilde!
2012-10-11
2012-09-22 14

Speidertur i Nordmarka

Speiderne i Rindal og Surnadal har denne helga vært på kanotur med telt og lavvo på Nordmarka i Surnadal. En av speiderne har vært reporter for Trollheimsporten og sendt oss referat og bilder fra turen. Du kan lese det nedafor!
2012-09-24