Søndag
Søndag Regn
17°
Regn
Svak vind
Mandag
Mandag Delvis skyet
17°
Delvis skyet
Lett bris
DSC_0244[1]

Bygger inn "gammel-standplassen"

Lomundal skytterlag har mange aktive medlemmer som liker å ta en kopp kaffe og en prat etter trening og oppskyting. Det har ofte vært en kald fornøyelse. Nå gjør skytterlaget alvor av planene om å bygge inn "gammel-standplassen" til et romslig klubblokale.

Hilde Staveli Solli er leder i skytterlaget. Hun synes trivselen og den sosiale biten er viktig, og stiller alltid opp på trening og oppskyting med fersk bakst og nykokt kaffe. Det setter alle medlemmene stor pris på. Men været er ikke alltid på sitt beste, og skytterbanen ligger på en kald plass. De har ofte snakka om å bygge inn gammel-standplassen for å få bedre ly for været.

Overbygget over "gammel-standplassen" ble bygd tidlig på 70-tallet. En del av den ble gjort om til kjøkken etter at det ble bygget ny standplass her, men det meste av bygget er fortsatt uisolert med bare tre vegger.

I vår tok Jan Egil Møkkelgård og Stein Morten Rønningen på seg ansvaret for snekkerjobben, så nå blir det alvor av planene. Klubblokalet skal få tette vegger, vinduer og mulighet for oppvarming. Flere av medlemmene er med på snekkerdugnad, så de regner med å få jobben gjort i løpet av sommeren.

Møkkelgård og Rønningen påpeker at det er "kaffekokeren" som skal ha æra for at ting skjer i laget. Det er hun som sørger for det sosiale, mener de.

Hilde Staveli Solli sier at hun er veldig takknemlig for den innsatsen som dugnadsfolket gjør. Nå skal det bli mye triveligere å være på banen, og kanskje blir det mulig å ha flere arrangementer også, når det blir plass til så mange flere innendørs.

Tore og Hilde.jpg
Tore Halgunset og Hilde Staveli Solli stiller opp på alle trenings- og oppskytingskveldene på skyttterbanen. Tore selger ammunisjon og Hilde selger kaffe og noe å bite i.

DSC_0238_690x443.jpg
Arbeidet med gammel-standplassen er påbegynt, og døra har kommet i. F.v. Jan Egil Møkkelgård, Hilde Staveli Solli, Ole Kristian Brønstad og Stein Morten Rønningen.

DSC_0250.jpg
Nesten idyllisk utsikt fra standplassen på skytebanen.

 

Lomundal skytterlag har en egen informasjonsside på Trollheimsporten. Du kan også følge skytterlaget på facebook.

 

Tips en venn Skriv ut