Braksuksess for SKUV

Over 150 betalende, 90 nye SKUV-medlemmer og svært god stemning. Det er konklusjonen etter onsdagens "påskejam" i Den glade laks på Vårsøg Hotell. Hele ti ulike konstellasjoner stod på scenen i løpet av kvelden.

 

Surnadal konseptutvikling (SKUV) har som formål å bygge opp en møteplass og et felles musikermiljø i Surnadal. Artister skal få presentere seg og opptre for publikum, treffe folk med samme interesse og skape musikkonsepter på tvers av grupper og skape nye konsepter. Den frivillige kulturorganisasjonen arrangerte sin første musikerdugnad på Vårsøg Hotell 1.april i fjor, og har i løpet av det siste året lagt bak seg flere vellykkede arrangement. 

Onsdag kveld var SKUV tilbake hvor det hele startet, og hvilken kveld det ble! Publikum strømmet til, og før konserten var over hadde det blitt solgt over 150 billetter og hele 90 personer hadde tegnet medlemskap.

Rune Dalager i SKUV kunne med god grunn smile fra øre til øre.

- Vi får gode tilbakemeldinger på arrangementene våre, både fra publikum og fra de som ønsker å opptre. Det er artig å se nye konstellasjoner på scenen, sier Dalager som tror at SKUV har kommet for å bli.

Det neste på programmet for kulturorganisasjonen er konsert i Den glade laks 14. mai. Da skal bandet The Real Passion fra Halsa spille sammen med surnadalsbandet Døgnflue. Videre har SKUV planer om å arrangere en rusfri konsert for ungdommer før sommerferien, og til høsten blir det igjen ny musikerdugnad på SKUV-scenen på hotellet.

Onsdag kveld fikk det engasjerte publikummet se og høre lokale artister briljere på scenen. Artister som vi har sett opptre mange ganger tidligere, men med nye og spennende sammensetninger. For en av artistene var kvelden ekstra spesiell. Karina Kalvik debuterte nemlig som solist under onsdagens musikerjam.

- Jeg var veldig, veldig spent før jeg gikk på scenen. Det hele startet bare som en idè sammen med Frank og Linda Botten for et par uker siden. Plutselig står jeg her, ler Kalvik som ikke tok skrekken etter sin første sceneopptreden.

- Nei, så langt i fra. Jeg vil synge mer, smiler Karina.

skuv karina kalvik.jpg
Debutant Karina Kalvik

En annen musiker vi ikke har sett på scenen på lenge er utflytta surnadaling, Bjørn Tore Brøske. For første gang på 25 år spilte han på scenen onsdag kveld. Sammen med sin svoger, Martin Einum, sin nevø Brage Einum, Brages kjæreste, Lisa Botterli Flostrand og Jøran Normann og Frank Hannasvik sørget de for et av kveldens mest minnerike innslag. Sammen tok de publikum med storm med sine blues-låter. Et band som utvilsomt kan opptre på en større scene og foran et enda større publikum!

skuv bjørn tore martin.jpg
Bjørn Tore Brøske og Martin Einum imponerte stort med sin blues

Et annet innslag som begeistret det tallrike publikummet var vokalgruppa som bestod av åtte menn og ei beatboxende jente. Nils Inge Aasgård, Gunnar Segtnan, Kristen Arne Sæterbø, Frank Botten, Einar Drøpping, Øystein Hjelle Bondhus, Lars Kristian Todal, Halvor Drøpping og Mari Fiske imponerte stort med sine A Cappella sanger. Hør et lite klipp fra fremføringen av Lordes "Royals" i videoen under.

 

I tillegg bestod påskejammen av flere innslag av meget høy kvalitet, der blant annet Lisa Botterli Flostrand, Jo Sverre Sande, Lone Lorgen og 60-talls bandet Past Masters fra Rindal leverte sine saker bra.

En svært vellykket påskejam i Den glade laks!

skuv øystein bondhus halvor drøpping.jpg
God stemning på scenen! Øystein Bondhus (f.v) og Halvor Drøpping

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

skuv7
skuv8
skuv9
skuv11
skuv12
mast masters
mast masters2
skuv 10
skuv bjørn tore brøske
skuv bondhus drøpping
skuv brage einum
skuv dirigent botten
skuv einum
skuv jo sverre sande
skuv kalvik
skuv karstein mauset
skuv martin einum
skuv1
skuv2
skuv3
skuv4
skuv5
skuv6