rita mette_550x366

Ble "ny" på Skei Klippotek

Onsdag kveld arrangerte Surnadal kvinnekraftverk samling på Skei Klippotek, der "velvære" var temaet. Mette Helen Mikkelsen ble stylet av Rita Schytte Andreassen fra Boots apotek, og av Heidi Meslo Sæther, som er daglig leder på frisørsalongen.

Surnadal kvinnekraftverk ble etablert i 2009, og har som formål å skape ett nettverk for kvinner i bygda. Nettverket satser på kompetanseheving og synliggjøring av de mange ressurssterke kvinnene i Surnadal. 

Kvinnene velger selv tema for hva som skal være agenda for kommende treff. Ulike kvinner har ansvar for gjennomføring av møtene. I tillegg har ei fast arbeidsgruppe ansvaret for regnskap, kontaktliste og annonsering. I år består arbeidsgruppa av Mette Sæter Ormset, Elisabeth Mo, Anne Polden og Kathrine Wasilewski.
 
P.t. er hele 81 kvinner på e-postlisten i nettverket. Har du lyst til å bli en del av nettverket? Send en e-post til skvinnenettverk@gmail.com
Surnadal kvinnekraftverk har også en Facebookgruppe du kan bli en del av.
 
Gjennom året besøker de ulike bedrifter, møtes for sosialt samvær, er på kurs, holder foredrag for hverandre og mye annet. I løpet av det siste året har nettverket blant annet deltatt på møte om sentrumsplana, vært på kurs om kvinner og pensjon, besøkt Svinvik arboretet, vært på førstehjelpskurs for småbarnsforeldre, vært på nyttårskonsert og på omvisning med middag på Vårsøg Hotell.
 
Onsdag kveld var det samling på Skei Klippotek i Surnadal. Daglig leder, Heidi Meslo Sæther, er en del av kvinnekraftverket, og hadde valgt velvære som tema for kvelden. Kvinnene fikk først høre Heidi fortelle om historien bak frisørsalongen, og sitt møte med Surnadal fra da hun kom flyttende hit fra Trondheim i 1987. Heidi har jobbet som frisør i 31 år, noe som er langt over landsgjennomsnittet. I 2010 var nemlig ”pensjonistalderen” for en frisør på skremmende 25 år.
 
Siv Helen Mikkelsen er lærling på Skei Klippotek. Hun viste fram en flott festfrisyre på hårmodell Kjersti Andreassen. Kjersti fikk også lagt en aften make-up, utført av hennes mor; Rita Schytte Andreassen fra Boots apotek.
 
Mette Helen Mikkelsen var så heldig å få ”bli ny” på Skei Klippotek onsdag kveld. Hun ble sminket av Rita Schytte Andreassen og frisert av Heidi Meslo Sæther. Se bildeserien under for resultatet.  
 
Modellen selv var godt fornøyd med sin nye ”look”
 – Bare så synd at det snart er leggetid. Jeg vurderer å sitte oppe i hele natt, slik at jeg kan møte på jobb slik som dette. Forresten; tro om det er fest en plass?
 
Klikk på bildene for å se de større, og i serie.
 
mette før_600x622
Mette FØR stylingen
mette etter_600x580
Mette ETTER stylingen
heidi meslo[1]_600x399
Heidi Meslo Sæther
kjersti hår_600x571
Kjersti Andreassen med flott frisyre
arbeidsgruppe og heidi_600x399
Mette Sæter Ormset, Elisabeth Mo, Katrine Wasilewski og Heidi Meslo Sæther
rita mette_600x399
Kyndig veiledning
siv kjesrti_600x598
Siv Helen Mikkelsen og Kjersti Andreassen
sminke2_600x399
sminke_600x399