Bergsvein Brøske, Sp-lista_1024x768

Nordmøre godt representert i sunnmørsdominert ting

Bergsvein Brøske inn på fylkestinget

Etter fintellinga fikk Bergsevin Brøske (Sp) i går beskjed om at han kapra tredjeplassen for Senterpartiet i fylkestingsvalget. Sammen med Lilly Gunn Nyheim (Ap) vil Bergsvein representere
Indre Nordmøre - Surnadal og Rindal - på tinget. - Jeg gleder meg til å bli en del av fleirtallet og arbeide med fylkespolitikk i posisjon.

Med i fleirtallsgruppa
Det sier Bergsvein Brøske til Trollheimsporten. Han er opptatt av at fylkestinget får så brei representasjon som mulig og tenker spesielt på bedriftsledere og næringsliv. - Det er viktig at disse også er med i politikken. På fylket handler det meir om parti og personer, sier han glad og kjempepositiv for å få lov til å være med.

- Samtidig gleder det meg stort at vi får være med i fleirtallsgruppa igjen. Og Nordmøre er ikke dårlig representert på fylkestinget, understreker han.

- Er ikke fleirtallet vel sunnmørsdominert?

- Jeg er sikker på at Jon Åsen (ny fylkesordfører fra Ap - red. anm.) vil ha fokus på heile fylket. Og så handler det om å være med og gjøre en god politisk jobb. Det skal jeg love at både jeg og Lilly Gunn skal være med på gjøre for Indre Nordmøre, sier han. Begge har stor politisk rutine, kjenner mange og veit hvilke knapper de skal trykke på og hvem de skal snakke med for å fronte distriktet.

Trollheimsporten ønsker både Lilly Gunn Nyheim (til venstre) og Bergsvein Brøske lykke til med jobben på fylkestinget.