lagbilde seier_600x346

Vill jubel på Syltøran Stadion

Berget plassen i 3.divisjon

Etter 3-0 seier over Midsund i "vinn, eller forsvinn-kampen" lørdag, kunne Surnadal endelig slippe jubelen løs for ny kontrakt i 3.divisjon. Helge Drøpping (2) og Simen Engdal scoret målene for Surnadal.  Oppdatert med videoklipp fra jubelscenene!

Så endte det godt for Surnadal! Spillerne gjorde jobben sin mot Midsund, og sørget dermed for videre spill i 3.divisjon. Dagens seier gjorde faktisk sitt til at laget endte på en fin 8.plass på tabellen!
 
- Nå kan vi endelig puste lettet ut, sier en glad trener Ingebrigt Gjerstad etter kampen. - I dag viser guttene god innsats gjennom hele kampen. De viser at de virkelig vil vinne, og det gir resultat. Vi skaper mange store sjanser, og skulle vel egentlig ha klart å score flere mål. Men akkurat nå kjenner jeg bare på gleden over å ha berget plassen, sier Gjerstad som skal feire seieren med ....... fotball! - I kveld blir det nok et par pils, og fotball på TVen. Bedre blir det ikke, smiler treneren som ikke vil svare på spørsmålet om hva han tenker om neste sesong. - Det verken kan jeg, eller vil jeg, svare på før jeg har informeret fotballgruppa.

Surnadal fikk en knallstart på kampen, med scoring av Simen Engdal i det 4.minutt. Hjørnesparket til Engdal går via keeper og rett i mål. Midsund er farlig nær scoring flere ganger i løpet av omgangen, med blant annet to skudd i tverrliggeren. Surnadal har også sine sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål flere ganger før pause.

Andreomgangen ble svært underholdende, med mange store sjanser begge veier. Surnadal tok mer og mer over kampen, og økte fortjent til 2-0 i det 61.minutt etter scoring av Helge Drøpping. Drøpping ble kampens helt når han i det 77.minutt setter inn returen av et kanonskudd fra Bjørnar Dalsegg Sæter, og dermed punkterte kampen.

Trollheimsporten gratulerer Surnadal IL med fornyet kontrakt i 3.divisjon!

KAMPFAKTA Surnadal - Midsund 3 - 0 (1-0)

Eystein Meese
Simen Engdal
Knut Ola Høvik
Trond Resell
Kjetil Rønning
Webjørn Holten
Stein Todalshaug
Knut Resell
Håkon Bredesen
Ivar Mogstad
Helge Drøpping
Bjørnar Dalsegg Sæter
Henrik Blekken
Andreas Dalsegg Sæter

Gult kort: Stein Todalshaug

 

 

Vill glede da Surnadal sikret plassen i 3. divisjon i dag...
... og etterpå var det lagbilde og meir glede!