Karstein Mauset Ola T Heggem og Kjetil Løften cropped_690x387

Bedriftsstafetten i Rindal

På nettsiden giverstafett.no kan vi se hvilke bedrifter i som har gitt bidrag til TV-aksjonen. T-komponent AS har tatt utfordringen fra El-Co AS og gitt et bidrag.


Sammen med Rindal Rørservice AS er Comfort Surnadal AS og Statkraft Energi, Trollheim med og starter bedriftstafetten i Rindal.

Statkraft Energi, Trollheim har gitt sitt bidrag, som ble registrert på Surnadal kommune.


Rindal Rørservice AS utfordret Rindals-Tre AS og Bunnpris Rindal til å gi et bidrag til TV-aksjonen.

Bunnpris Rindal har gitt sitt bidrag.

 

Børset Bakeri AS, Øvre Rindal skole (arrangement for TV-aksjonen) og Fagforbundet i Rindal har også gitt sin støtte.


Comfort Surnadal AS utfordret Murmester Skjølsvold AS og El-Co AS til å gi et bidrag i bedriftsstafetten.

El-Co AS melder til Trollheimsporten at de støtter TV-aksjonen med kr 2000,-. El-Co AS utfordrer Rindalshytter AS og T-komponent AS videre i giverstafetten.

Rindalshytter AS tar utfordringen fra El-Co AS og gir kr 2000,- til TV-aksjonen. Rindalshytter AS utfordrer A.Kvam AS og Rindalslist AS til å gi et bidrag.

T-komponent AS tar utfordringen fra El-Co AS og gir kr 2000,- til TV-aksjonen.


Her kan du se Trollheimsporten sin artikkel fra starten på bedriftsstafetten i Rindal: Bedriftsstafett til inntekt for TV-aksjonen.


Her på giverstafett.no kan du se hvilke bedrifter i Rindal som har bidratt så langt.


Vår oppsummering. Disse har støttet TV-aksjonen fra Rindal:

Rindal Rørservice AS
Bunnpris Rindal
Fagforbundet i Rindal
El-Co AS
Rindalshytter AS
Øvre Rindal skole
(tradisjonelt arrangement til inntekt for TV-aksjonen)
Børset Bakeri AS
T-komponent AS
 

Aarets_TVaksjon_200x164.jpgVi oppfordrer alle bedrifter i Rindal til å bidra i giverstafetten, og dermed i Kommunekampen på giverstafett.no. Dette er en giverportal for næringsliv/organisasjoner, skoler/barnehager og kirker/meningheter. Her kan man søke på Rindal kommune og følge med på hvilke bedrifter som har gitt bidrag til TV-aksjonen. Beløp er selvfølgelig opp til den enkelte bedrift. Det vil ikke bli fokusert på beløp i fortsettelsen av stafetten. Alle bidrag, store og små, verdsettes her.

Det er viktig at giverne registrerer seg med sitt postnummer i Rindal, for at bidraget skal bli registrert på Rindal kommune.
 

 

_GRBTigist og brorbaerer.jpg

Vann til over én million mennesker

I år skal pengene fra TV-aksjonen gi en million mennesker varig tilgang til rent vann. For bare 200 kroner kan du gi vann til ett menneske for resten av livet.

Tilgang til rent vann dreier seg ikke om å bli utørst, det betyr at mennesker overlever og holder seg friske. Tilgang til vann sikre avlinger og mat til befolkningen. Kvinner og barn får muligheten til utdanning og arbeid når de ikke må bruke mange timer hver dag på å gå etter rent vann. Når turen etter vann blir kort er de også mindre utsatte for vold og seksuelle overgrep. For å styrke flere av disse positive ringvirkningene vil Kirkens Nødhjelp også sette opp latriner og gjøre andre tiltak for å bedre sanitære forhold og hygiene.

Midlene fra TV-aksjonen skal derfor gå til vannprosjekter i åtte land. Les mer om det her, på blimed.no.