Karstein Mauset Ola T Heggem og Kjetil Løften_700x483

Bedriftsstafett til inntekt for TV-aksjonen

Tema for årets TV-aksjon er VANN. I år vil kommunekomiteen i Rindal utfordre det lokale næringslivet til å støtte aksjonen. Da er det naturlig å starte med bedrifter som jobber med vann til daglig, synes rindalsordfører Ola T. Heggem. Karstein Mauset fra Rindal Rørservice AS og Kjetil Løften fra Comfort Surnadal stiller gjerne opp og støtter TV-aksjonen. Statkraft Energi AS er også med og starter bedriftsstafetten.


Aarets_TVaksjon_200x164.jpgTema for TV-aksjonen i år er "Vann forandrer alt". Les mer om dette på www.blimed.no. Målet er at årets aksjon skal skaffe tilgang til rent vann for over en million mennesker.


Kommunekomiteen i Rindal, med ordfører Ola T Heggem i spissen, vil utfordre det lokale næringslivet til å støtte TV-aksjonen. Vi starter med bedrifter som jobber med vann til daglig, sier han. I dag hadde ordføreren invitert de lokale rørleggerfirmaene, sammen med Statkraft, til å starte bedriftsstafetten. Bedriftene blir oppfordret om å gi et bidrag, og samtidig utfordre andre bedrifter gjennom Trollheimsporten.


Bedrifter kan gi sitt bidrag gjennom giverstafett.no. Dette er en giverportal for næringsliv/organisasjoner, skoler/barnehager og kirker/meningheter. Her finner du "Kommunekampen". Her kan man søke på Rindal kommune og følge med på hvilke bedrifter som har gitt bidrag til TV-aksjonen. Beløp er selvfølgelig opp til den enkelte bedrift. Det vil ikke bli fokusert på beløp i fortsettelse av stafetten. Alle bidrag, store og små, verdsettes her. Det er viktig at giverne registrerer seg med sitt postnummer i Rindal, for at bidraget skal bli registrert på Rindal kommune, presierer ordføreren.


Rindal har tradisjonelt vært høyt opp på statistikken over størst bidrag pr innbygger i TV-aksjonene. Her er det også litt konkurranse mellom kommunene, sier Ola T Heggem. Jeg må benytte anledningen til å skryte av rindalingene, sier han. Her i Rindal er det aldri noe problem å få nok bøssebærere til TV-aksjonen. Kommunekomiteen setter opp lister over bøssebærere i grendene hvert år, og det er sjelden forfall. Dersom noen ikke kan delta så sier de fra om det, og det er aldri noe problem å finne en erstatter, sier Ola T Heggem.


Karstein Mauset og Kjetil Løften representerer hver sin rørleggerbedrift i Rindal. De synes det passer godt at de starter bedriftsstafetten. Statkraft Energi AS har også sagt ja til å være med og starte bedriftsstafetten i Rindal.


Rindal Rørservice AS gir 2000 kr til TV-aksjonen, og utfordrer Rindals-Tre AS og Bunnpris Rindal til å gi et bidrag til TV-aksjonen.

Besøk Rindal Rørservice sin hjemmeside her.


Comfort Surnadal - Surnadal Varme & Sanitær AS, avd Rindal gir 2000 kr til TV-aksjonen, og utfordrer Murmester Skjølsvold AS og El-Co AS til å gi et bidrag til TV-aksjonen.

Besøk Comfort Surnadal sin hjemmeside her.


Trollheimsporten vil holde dere oppdatert på hvilke bedrifter som bidrar i uka som kommer, og hvor mye som totalt er samlet gjennom giverstafetten inn i Rindal.