Skogan i solnedgang_1024x654

Basecamp på Skogan Friluftsgård

Årets vandrefestival har i år vandret fra Kårvatn til Skogan i Valsøybotn. Her vil vi ha åpningsarrangemet og vandrekonferanse. Asgeirshow. Designvisning med Bine Melby. Festivalfest og låvedans. Skogan gård skal være et utgangspunkt for årets aktiviteter. Vi har derfor laget en basecamp her. Med lavvotell. Bålkos om kvelden. Festivalstemning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Norsk vandrefestival håper å fylle området på Skogan med masse folk alle festivaldagene. Vi håper det er mange som ønsker å fylle benkene rundt bålplassen og la kvelden falle på med utsikt over vakker fjord og forhåpentligvis flotte solnedganger. Vi ønsker å skape en god festivalstemning hvor vi vil inspirere hverandre til turer. Prate om turer som har vært. Planlegge nye turer.. Alle er hjertelig velkomne til å være sammen med oss på leirplassen.

Det vil bli muligheter til å ta med eget telt for å overnatte i (gratis). Eller du kan leie deg inn på Lavvotellet vårt. (overnatting i lavvo med flatsengmadrasser med reinsskinn og egen sovepose evt luxusutgaven med oppredd sengetøy)

På basecamp vil du få god informasjon om alle turene og arrangementene som går av staben i løpet av festivalen. Det vil bli stands på låven hvor arrangørene/turlederene blir å treffe.

Det vil også bli åpen Kafè på Skogan slik at det blir mulighet for å få smurt matpakke, kjøpt frokost, varmmat og en kaffekopp. Skogan Friluftsgård har fokus på økologisk mat av beste kvalitet. Les mer om Skogan Friluftsgård her

Les mer om festivalprogrammet her
Og om konferanseprogrammet her (Det er fremdeles mulig å melde seg på konferansen. Vi ønsker påmelding om du skal delta på hele dagen, men det er bare å møte opp til seminardelen (kl 16.45) uten påmelding.)

Andre artikler på Trollheimsporten om Vandrefestivalen:
Snart Vandrefestival
Vandrekonferanse
Ledige plasser på fotoworkshop