barnas8

Barna i sentrum på AMFI Surnadal

I helga har barna stått i sentrum i AMFI Surnadal, med blant annet flere morsomme aktiviteter rundt omkring på senteret. Lørdag ble "Barnas dager" avsluttet med et stort show som inneholdt moteoppvisning, sang, premieutdelinger og det morsomste av alt; godisregn!

Gjennom helgen har barna kunne deltatt på aktiviteter som strikking, sying, skyting med lekevåpen, triksing, rockering- og hoppetaukonkurranse, resirkulering av bukser, lage egen juice og ansiktsmaling. I tillegg har butikkene fokusert på gode tilbud til de yngste.

Sara Brauten ønsket det tallrike publikummet velkommen til Barnas show  lørdag ettermiddag, før hun ga ordet videre til duoen som vant AMFI Talenter under årets Norsk Laksefestival; Iselin Øye Vullum og Iselin Andresen. Jentene hadde fått æren av å være konferansier under moteshowet, og bestod oppgaven ble glans. Etter moteoppvisningen fikk de opptre med låten de vant med under talentkonkurransen.

barnas iselin.jpg

Før sommeren oppfordret senterleder Lorentz Sæter barnehagebarna i Surnadal om å tegne ei sommertegning til kunstutstilingen under "Barnas dager". Han lovet i tillegg at AMFI Surnadal skulle sponse 5 kroner til Redd Barna for hver tegning som kom inn. Før helga reiste Lorentz rundt til alle barnehagene og samlet inn tegningene, og det ble nesten 200 kunstverk! AMFI Surnadal åpnet lommeboka, og plusset på sjekken, slik at totalbeløpet ble på hele 2500 kroner. Nina Torvik mottok sjekken på vegne av Redd Barna, og takket så mye for støtten.

barnas redd barna sjekk.jpg

I bildeserien under kan du se mange glade vinnere, flinke barn på "Catwalken" og stemningsbilder fra Barnas dager på AMFI Surnadal.

Bildene er beskyttet av opphavsrett. Kopiering er ikke tillatt uten avtale.

barnas10
barnas6
barnas amfi lorentz sara
barnas4
barnas5
barnas1
barnas12
barnas13
barnas11
barnas9
barnas3
barnas2
barnas8