Karen Oddny Gravvold

Avvikler butikk- og kafédriften

Etter ett år som kafédriver og åtte som blomsterbutikkeier er det nå slutt på begge deler for Karen Oddny Gravvold. Det blir dermed en ny tid for Karen Oddnys Heim- og hagetjenester, som fortsetter som før.

For ganske nøyaktig ett år siden åpnet Orkidéen kaffebar vegg i vegg med blomsterbutikken i Miljøgata på Skei. Mang en surnadaling besøkte kaféen flittig i starten, og sommerens turister strømmet til, men siden uteble kafégjestene. Også i blomsterbutikken har salget gått ned.

- Det er for lite handel, rett og slett. Når folket ikke støtter spesialbutikkene blir det slik, sier Karen Oddny.

Tre ansatte er sagt opp, og i løpet av februar tømmes de nærmere 200 kvm store lokalene. Opphørssalget er allerede i gang, med halv pris på det aller meste i butikken. Rubb og stubb skal ut, enten det er blomsterpotter, kaffemaskin eller hyller.

- Vi fortsetter salget av ferske blomster ut perioden, forteller Karen Oddny.  

 

Heim- og hagetjenester som før

Men selv om driften avvikles og lokalene tømmes blir hun og Sigfred på ingen måte arbeidsledige. Med stor optimisme tar de med seg kunnskap, mangeårig erfaring og sterkt engasjement videre inn i det som blir en ny tid for Karen Oddnys Heim- og hagetjenester. De legger stor vekt på å kunne tilby personlig service gjennom de faste vaktmestertjenestene, renholdstjenester, gravstell samt blomsterbinderi til store og små arrangementer, private eller bedrifter, i Surnadal, Rindal og Halsa.

Når det gjelder sorgbinderiet forteller Karen Oddny at de nylig fikk på plass avtale med kirkevergen om leie av rom i kyrkjelydshuset på Skei og menighetshuset i Rindal. Karen Oddny vil møte kunden der, i rolige omgivelser, og bestemme blomstervalg til begravelse.

- Vi har bred erfaring og leverer blomster av høy kvalitet, sier hun.

 

Blomster til alle

Ved bestilling, via nett eller telefon, ordnes og leveres oppsatser til dåp, konfirmasjoner, bryllup og begravelser, så ingen skal være opprådd for blomster, smiler Karen Oddny.