jorunn nina hanne

Avsluttet med seier

Samarbeidslaget til Surnadal/Rindal i 4.divisjon, avsluttet lørdag sesongen med seier 29 - 21 over Orkanger 2. Jorunn Engdal Storholt, Nina Therese Hakstad og Hanne Heggset bidro sterkt til at laget kunne juble over to poeng.

Surnadal/Rindal var det klart beste laget under dagens kamp, og kontret etterhvert Orkanger 2 i senk. Hjemmelaget ledet 17 - 13 til pause, og ledelsen økte utover andreomgangen. Nina Therese Hakstad spilte svært godt i mål i sin aller første seniorkamp.

Surnadal/Rindal endte dermed på 7.plass med 9 poeng. Se tabellen her.

Anders Moe Sæter tok over som trener etter jul, og oppsummerer sesongen slik:

- Det har vært som en berg- og dalbane. Det har variert veldig i prestasjonene, men jeg ser en tydelig utviking i positiv retning. Vi har blitt bedre for hver kamp, og alt i alt er jeg godt fornøyd med sesongen, sier Moe Sæter som er usikker foran neste sesong.

- Jeg flytter for å gå videre skole, men vet ikke hvor i landet jeg havner. Blir det i Trondheim og omegn, så kan det være mulig å få til et opplegg. Så jeg utelukker ikke at jeg fortsetter som trener, sier Moe Sæter som var godt fornøyd med dagens seier over Orkanger 2.

- Vi sliter med skader på både utespillere og målvakt. Jeg er derfor strålende fornøyd med "vikarene" Ragnhild Bele og Nina Therese Hakstad, som begge markerer seg positivt i dag. Vi spiller en grei kamp, og vinner forholdsvis enkelt.

Lørdag kveld skal laget feire seg selv med en velfortjent avslutningsfest.

Disse spite kampen for Surnadal/Rindal:

Nina Therese Hakstad
Line Indergård 3
Hanne Heggset 6
Jorunn E. Storholt 2
Arnhild Bergheim 2
Ida Svinsås 7
Mari Sande
Marit Nerland 2
Hilde Nordvik 3
Ragnhild Bele 1
Anna Fivelstad 3

nina keeper.jpg

orkanger anna.jpg

orkanger arnhild.jpg

orkanger forsvar.jpg

orkanger jorunn skudd.jpg

orkanger jorunn.jpg

ida hanne seier.jpg