Avkrefter rykter om prøvespill for Tottenham

Mandag kveld opplevde RBK-junioren Sondre Bolme mer trøkk på mobilen enn vanlig. Da la nemlig twitterkontoen «Lilywhite Rose», som følger Tottenham fra sidelinjen, ut et bilde av Bolme og Spurs-manager Mauricio Pocchetini, med teksten: «Den norske unggutten Sondre Bolme er på prøvespill i Tottenham fra Rosenborg.»

Det er Adressa som skriver om dette tirsdag formiddag.

- Jeg ble utrolig overrasket, og følte jeg måtte gå kjapt ut og avkrefte det. Det er jo litt sånn i England. Der er det jo rykter hele tida, smiler Sonde Bolme til adressa.no

Bolmee instagram brukes med tillatelse.jpg
Dette bildet av Sondre Bolme og Tottenham-manager Mauricio Pocchetino førte til feilaktige rykter om prøvespill på Twitter. Foto: Sondre Bolme/@bolmee/Instagram
 

Mandag kveld opplevde RBK-junioren fra Rindal mer trøkk på mobilen enn vanlig. Da la nemlig twitterkontoen «Lilywhite Rose», som følger Tottenham fra sidelinjen, ut et bilde av Bolme og Spurs-manager Mauricio Pocchetini, med teksten:

«Den norske unggutten Sondre Bolme er på prøvespill i Tottenham fra Rosenborg.»

Kontoen har om lag 2000 følgere, og rakk å bli retweetet 45 ganger før Bolme selv tok affære, og avkreftet det hele:

- Dette er bare et rykte, jeg har ikke vært på noe prøvespill. Jeg var på en treningsleir og deltok i en turnering, skriver 16-åringen.

Så hører det også med til historien at enkelte følgere av Lilywhite Rose stoler så mye på rykte-kontoen, at de ikke trodde Bolmes tilsvar var ekte.


Les mer om saken og Sondre Bolme sine planer for framtida på www.adressa.no: 

Dette bildet skapte rykteflom rundt RBK-talent