Erik H 2

Avkastning på snøkanonanlegget i Sæterlia

Surnadal alpingruppe deltok med hele 19 utøvere i alderen 5 til 14 år på Erik Håker cup 1. mars på Oppdal, fordelt på 8 jenter og 11 gutter. Faktisk var 13 av de 19 utøverne 12 år eller yngre, så dette lover bra for fremtiden i alpinmiljøet i distriktet. Idrettsgleden og iveren var særdeles stor gjennom hele dagen med supre forhold i bakken.

Sterk vind i bakken bidro likevel faktisk til noe ujevne tider i rennet, men det så ikke ut til å bekymre noen i stor grad.

Det ble arrangert Super-G for alderen 12-14 år med start i henget i Vangslia. For de under 12 år gikk starten nedenunder henget og det var en løype som passet de fleste ypperlig. For de yngste var det to renn med to omganger hver, men siste renn ble faktisk avlyst pga vinden. Med pokal i hånden etterpå ofret ikke mange avlysningen en tanke.

Dagen ble en kjempesuksess både for utøvere og støtteapparat. Oppdal alpin hadde også laget et godt arrangement som alle var fornøyde med. 

14. februar var en delegasjon fra Surnadal alpin i Vassfjellet på renn og det har gjennom vinteren vært meget godt oppmøte på alpintreninger, både på ute og inne treninger. Med opp mot 40 deltakere på karusellrenn på onsdager kan det tenkes at mange av Surnadals yngste synes at snøkanonalegget i Sæterlia er en god investering.

Mange utenfor vårt distrikt har fanget opp at Surnadals alpinmiljø er i vekst. Alpingruppa er mottatt på rennene med varm velkomst om et samarbeid om rennarrangement klubbene i mellom i fremtiden. Rekrutteringen i Surnadal alpin har absolutt fått en boost og skigleden ser ut til å være kanon. Så i enkelte perioder er det viktig å huske at alle måltall i verden ikke er i kroner og øre.

Surnadal alpingruppe ønsker selvfølgelig flere gutter og jenter velkomne på treninger og renn.

Magnar Heggset


Bilder fra Erik Håker cup 1. mars:

Erik H 1.jpg
Andrea Fiske i høy fart.

Erik H 2.jpeg
Høy pokalføring og brede gils. Isak Drøpping, Iver Grimsmo, Håkon Hoem og Jarand Husby Haugen.

Erik H 3.jpg
Iver Grimsmo ned til en super tid.

Erik H 4.jpg
Selma Stavik Heggset i full fart.

Erik H 5.jpg
Signe Roaldset Fiske i stor fart ned løypa.

Erik H 6.JPG
Stolte smådamer med sine premier. Signe Roaldset Fiske, Live Aakvik, Maja Mogstad og Selma Stavik Heggset.


Resultatlistene fra Erik Haaker cup finner du her, på nettsidene til Oppdal Alpin


Bilder fra Småalpinisten Vassfjellet 14. februar:

Småalpinisten Vassfjellet 1.jpeg
Jarand Husby Haugen er fokusert for oppgaven.

Småalpinisten Vassfjellet 2.jpeg
Kamelia Drøpping ivrig til å få starte.

Småalpinisten Vassfjellet 3.jpg
Maja Mogstad og Lea Stavik Heggset litt spente før rennstart.

Småalpinisten Vassfjellet 4.jpeg
Premieutdeling til stolte jenter 8 år og yngre.

Småalpinisten Vassfjellet 5.jpeg
Signe Roaldset Fiske, Kamelia Drøpping, Live Moe, Maja Mogstad, Håkon Hoem, Jarand Husby Haugen, Iver Grimsmo, Simon Romfo, Lars Kristoffer Kårvatn Moen og Lea Stavik Heggset.