Onsdag
Onsdag Skyet
Skyet
Frisk bris
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
Delvis skyet
Frisk bris

Auto R-65 Rindal AS

Auto R-65 Rindal AS ble startet som et aksjeselskap i oktober 1995 i de gamle lokalene til A. Lund bilverksted og Bjørnstad Bil. Sindre Romundstad hadde da kjøpt husa med verkstedet. 

I 2005 ble aksjekapitalen utvidet, og i dag er det Sindre Romundstad (60 %), Arnfinn Fivelstad (30 %), Benjamin Romundstad (5 %) og Sverke Romundstad (5 %) som er eiere.

auto r 65.JPG

Det er for tida to ansatte hos Auto R-65 Rindal AS, Sindre Romunstad og Steinar Dyrnes. I tillegg er Tor Anders Halsetrønning innom og hjelper til av og til. 

Verkstedet er knytta til kjeden Mekonen og driver med reparasjon av alle slags kjøretøy unntatt lastebil. Det er godkjent bilverksted, bilskadeverksted, motorsykkelverksted og traktorverksted. Men de tar bare imot gamle traktorer.

Auto R-65 er nå det eneste godkjente motorsykkelverkstedet som er igjen i distriktet, derfor kommer det mange motorsykler hit. I tillegg går det mye på restaurering av gamle biler.

Auto R-65 Rindal kan tilby reparasjon, service og kjøretøykontroll for bil, motorsykkel og landbruk. Videre utføres oppretting, lakkering, diagnose, frontrutereparasjon og firehjulsstillingskontroll, inkludert påbudt periodisk kontroll - altså EU-kontroll.

Sindre Romundstad er verksmester med mesterbrev.

Auto R-65 Rindal AS treffer du på tlf 71 66 57 70.

Stikk gjerne innom for en bilprat. Alle er velkomne.

Steinar Dyrnes og Sindre Romundstad.jpg
Steinar Dyrnes og Sindre Romundstad.
 

Nyheter fra Auto R-65 Rindal AS finner du ved å klikke her.

 

 

 

Tips en venn Skriv ut