Audun Moen Skei

Talgø MøreTre melder på Facebook:

Audun Moen Skei fra Power til Talgø

Talgø MøreTre styrker vår stab i Salgs- og marketingavdelingen ytterligere, og ansetter Audun Moen Skei (24) i ny stilling som kjedekonsulent. Audun kommer fra stilling som medeier og driver av Power på Orkanger.

 

Hele meldingen som du kan lese på Talgø MøreTres Facebook-sider

"Talgø MøreTre har opplevd mange år med stor vekst og et stadig økende fokus på oppgaver innen salg og markedsføring. Både volumvekst, nye produkter, nye markeder og nye forretningsområder krever økt profesjonalisering og ny kompetanse inn i selskapet for å møte utfordringene videre.

Audun gikk allerede som 18-åring inn på eiersiden og som Butikkleder i Power Surnadal, og fikk ganske raskt et sentralt verv i styret for francisetakere i kjeden. I 2018 gikk han også inn på eiersiden i Power Orkanger og tok over ledelse og drift av butikken der. Eierskapet vil han ta med seg videre. Audun har tross sin unge alder også flere år med politisk erfaring bak seg, både fra kommunestyre, som nestleder i Hovedutvalg for Oppvekst, medlem i Ungdomspanelet i Møre og Romsdal og leder i Ungdomsrådet i Surnadal.

- Vi er svart glade for å få med oss Audun inn i vår videre satsning, sier Divisjonssjef Salg og marked i Talgø, Bjørn Hauglann.


- Han er sjelden vare når det gjelder kombinasjonen alder og kompetanse, og vi vet han er en attraktiv arbeidstaker for mange bedrifter i vår region. Audun har solid erfaring fra både salgs- og markedsarbeid, forhandling, innkjøp, butikk- og kjededrift, og er som type både ambisiøs, utviklingsorientert og et stort forretningstalent som vi nå vil få glede av i vår organisasjon.

- Jeg trigges av den satsningsviljen, investeringsviljen og den stadige jakten på utvikling som eierskap, ledelse og ansatte i Talgø har lagt for dagen, sier Audun Moen Skei.


- Jeg har fulgt med selskapet og latt meg imponere av det de har fått til de siste årene. Det gjør Talgø til en attraktiv arbeidsplass for meg, sammen med mennesker jeg tror jeg kan fungere godt sammen med og som engasjeres av det samme som meg.

Audun vil være på plass hos oss 01. juni, og vil få en rolle i salgs- og markedsavdelingen opp mot kjeder både i Norge og Sverige. I dette ligger det naturlig også en del utadrettet virksomhet der beslutninger tas, selv om stillingen er tilknyttet hovedkontoret og avdelingen i Todalen.

Vi ønsker Audun hjertelig velkommen til oss!"