åsebørset1_690x459

Vant prestisjefylt kåring:

Åse Børset kåret til Årets MOT-informatør

Ikke nok med at Rindal kommune ble årets lokalsamfun med MOT! Organisasjonen MOT kan også meddele at Åse Børset fra Rindal ble kåret til årets MOT-informatør i region Nord og Midt (Beste MOT-medarbeider). Også hun mottok prisen på MOTs Ildsjelsamling på Rica Hell Hotell. Hun delte prisen med Eva Kristin Grønnesby fra Høylandet.

Det var MOTs regionleder Jo Trønsdal Bævre sammen med styreleder i MOT Rune Bratseth som delte ut prisen til under bankettmiddagen, til stående applaus fra over 600 deltakere, forteller MOT i sin pressemelding. Juryen består av leder i MOT, Atle Vårvik i tillegg til Marte Snorroeggen og Helene Myhre.

I juryens begrunnelse sto det følgende:

Åse er grunnleggende snill, hun er positiv og kreativ og har lyst til å skape noe for andre. Hun er ungdomsfokusert og er en mester i å tenke nye tanker og se muligheter. Åse finner nye vinklinger og skaper nye bilder på situasjoner uten å endre på målet. Hun har en positiv tilnærming til det meste og er en pådriver til å få med seg andre på aktiviteter som skaper samhold og tilhørighet i lokalsamfunnet. Åse deler gjerne sine erfaringer og suksesshistorier med andre og er ikke den som stikker seg ut for å ta æren selv. Ungdom sin tilbakemelding: «Timene har vært varierte! Bra. Alle elevene blir hørt og sett! Jeg gleder meg alltid til MOT-timene, kan ikke bli bedre!»

Vis MOT.jpg

Trollheimsporten gratulerer Åse Børset med en velfortjent pris!