Stoffskifteforbundet melder:

Årsmøte og medlemsmøte

Ekstraordinært Årsmøtestoffskifteforbundet logo.jpg

Tirsdag den 14.04.2014 kl. 18.30 hadde Indre Nordmøre lokallag ekstraordinært Årsmøte på kulturhuset på Sunndalsøra

Der ble det vedtatt å slå sammen Stoffskifteforbundet Ytre og Indre Nordmøre lokallag etter ønske fra Ytre Nordmøre lokallag. Navnet på det nye lokallaget blir Stoffskifteforbundet Nordmøre lokallag.

styret i stoffskifteforbundet.jpg
Styret i Nordmøre lokallag - fra høyre: Aud Ingrid Brenden (styremedlem), Sissel Gravvold (kasserer) Janne Rimstad Seljebø (styremedlem), Eva Marie Myklebust (leder/sekretær) og Jorunn E. Heggset (styremedlem/likemannsansvarlig).

Medlemsmøte/åpent møte

Kl. 19.00 hadde vi medlemsmøte/åpent møte på samme sted som vi hadde det ekstraordinære Årsmøtet. Bente Bakke holdt foredraget Stoffskiftesykdom? Veien til et friskere liv. Det var erfaringsutveksling, anledning til å kjøpe boka hennes med samme tittel som foredraget, vi fikk servert ei veldig god kjøttsuppe og vi hadde utlodning.

Bente er en aktiv dame. For tiden er hun mest opptatt med politikk. Hun er meget engasjert i partiet De grønne, men hun tok seg tid til å komme til oss. Hun har tidligere vært forbundsleder i Stoffskifteforbundet så hun kjenner organisasjonen, og hun har mye kunnskap om stoffskiftesykdommer som er relatert til en defekt eller manglende skjoldbruskkjertel. Hun formidler sitt budskap på en forståelig måte – både skriftlig og muntlig.

Bente Bakke.jpg
Bente Bakke

stoffskifteforbundet 2.jpg

stoffskifteforbundet 3.jpg

stoffskifteforbundet 4.jpg
Vi var ei nett lita forsamling hvor vi hadde hatt plass til flere!


Tekst og foto: Stoffskifteforbundet Nordmøre lokallag