arild nerland_550x367

Ingebrigt Gjerstads erstatter på plass

Arild Nerland ny hovedtrener

Arild Nerland er engasjert som ny hovedtrener for 3.divisjonslaget til Surnadal fotball. Han leder sin første trening allerede førstkommende fredag. - Vi er svært godt fornøyd med at Arild har takka ja til engasjementet, sier sportslig leder Olav Smevoll.

- Arild har ikke skrevet under kontrakten, men vi er enige om innholdet og spillerne er informert. Det formelle vil komme i orden i løpet av denne uken, sier Smevoll.

49 år gamle Arild Nerland har hatt flere roller i fotballgruppa de siste 15 årene, som blant annet trener for juniorlag og guttelag. I det siste året har han fungert som treningskoordinator, der en av oppgavene har vært å utdanne trenere i klubben. De siste 10 årene har han også vært engasjert i ulike oppgaver gjennom fotballkretsen. I tillegg har han vært primus motor for fotballskolen som har blitt arrangert både sommer og vinter i Surnadal.
 
Nerland gleder seg til å ta fatt på sin nye oppgave. - Jeg er veldig spent, for jeg har aldri hatt hovedansvaret for et seniorlag tidligere. Jeg var med som assistent det året Harald Sæter var hovedtrener. Men juniorlaget har trent sammen med seniorlaget ved flere anledninger, så jeg kjenner spillergruppen godt. Jeg vil snakke med spillerne på fredag, men vi kommer ikke til å starte opp skikkelig før 2.januar.