Kitch\\\'n dagen før dagen

Åpningsklart på Kitch'n

Rindalingene Kristin Merethe Fosseide og Ingunn Løset er klare for storinnrykk i morgen tidlig kl. 10. Da åpner nemlig AMFI Surnadals nye Kitch'n-butikk, med fantastiske åpningstilbud og en spent gjeng som gleder seg til å ønske nysgjerrige kunder velkommen.

Med elektrikere i taket og Kitch'n-utsendte fra Trondheim på bakkenivå er det fullt fokus på siste finpuss når Trollheimsporten stikker innom onsdag formiddag. Stemningen er god og avslappet, og butikken ser gjennomført ryddig og romslig ut. Det er lite stress og kaos å spore noe sted, selv om åpningen er rett rundt hjørnet.

- Vi er i rute og ligger godt an til åpning. Men vi e kjøle spent ja, smiler daglig leder Fosseide.

Fosseide og Løset har sammen med trønderne jobbet jevnt siden forrige tirsdag for å få alt på plass i den 170 kvm store butikken. Alt gjøres etter sentralt gitte retningslinjer, så surnadalsbutikken skal være like lett gjenkjennelig å komme inn i som en hvilken som helst annen Kitch'n-butikk i landet. I tillegg er butikken en del av grunnsortimentet, så i denne butikken finner du alle produkter som finnes i alle andre Kitch'n-butikker. Blant de mer sjeldne produktene kan blant annet nevnes et nytt sesongkrus i den populære Mummikrus-serien. Fosseide opplyser om at dette er samleobjekter, da de kommer i begrenset opplag.

 

I åpningsperioden vil du finne noen av de mest populære produktene på tilbud - så her er det viktig å ta turen innom snarest. Åpningstilbud på Le Creuset, Rosendahl, iittala og KitchenAid er musikk i kjøkkeninteresserte ører. Dessuten får de 100 første som handler for over 200,- et gavekort på 200,-.

I morgen er AMFI-senteret åpent til kl. 21 i forbindelse med Trenddager og Kundekveld, så Kitch'nkunder får en ekstra lang åpningsdag å boltre seg i butikken på.

- Vi håper kundene er litt tålmodige med oss i starten, men vi skal gjøre vårt beste for at kundene skal trives her, sier Fosseide.