frei scoring erik andersen

Åpnet med seier

Storspillet uteble, men Surnadal slet seg til seier over Frei i sesongens første seriekamp. Erik Kvendset Andersen og Geir Bævre scoret målene for hjemmelaget.  

Førsteomgangen var like grå som været på Syltøran denne lørdags ettermiddagen. Lagene skapte svært lite foran mål, og omgangen ebbet ut i 0 - 0.

Etter hvilen var det et helt annet trøkk i begge lag. Surnadal overtok raskt initiativet i kampen, hadde ballen mest og skapte mer foran mål. Mot spillets gang var det likevel Frei som tok ledelsen 0 - 1 i det 65. spilleminutt etter scoring av Ahmed Kamal Khosnau.

Surnadal hang ikke med hodet av den grunn, og fem minutter senere utlignet Erik Kvendset Andersen til 1 - 1. Hjemmelaget overtok kommandoen fullstendig etter utligningen, og gikk helt fortjent opp i ledelsen 2 - 1 kun fire minutter senere etter at Geir Bævre satte ballen i mål direkte på frispark.

Frei var farlig nær utligning helt på tampen av kampen, men en god Olav With Aasgård i surnadalsmålet sørget for at Surnadal kunne juble for full pott i første seriekamp.

frei erik header i mål.jpg
Erik Kvendset Andersen setter ballen i mål og utligner til 1 - 1

Spillende trener, Knut Ola Høvik, var greit fornøyd etter kampen.

- Dette var både smertefullt og nervepirrende. Vi løfter oss heldigvis etter en grå førsteomgang, og jeg føler at vi vinner fortjent. Vi har mye å gå på, men jeg gleder meg over at vi har fremgang defensivt. Der har vi slitt litt i det siste. Uansett veldig artig å vinne første kampen. Det er en god følelse å ta med seg videre, sier Høvik.

Neste kamp for 4. divisjonslaget er fredag 28. april. Da venter KFK i Kristiansund. 

Surnadal spilte med sørgebånd under lørdagens kamp, for å hedre fotballentusiast og surnadalsupporter Svein Forberg som døde brått fredag. 

frei knut ola.jpg
Trener Knut Ola Høvik bidro noen minutter i andre omgang, og viste at han fortsatt har mye å bidra med som spiller

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Frei 2 - 1 ( 0 - 0 )

Olav With Aasgård
Hans Felix Hoem
Ørjan Nes Haugen
Vegar Brøske
Geir Bævre
Sindre Fiske
Lars Mogstad
Ingebrigt Løfaldli
Stein Todalshaug
Erik Kvendset Andersen
Hallvard Næss

Knut Ola Høvik
Sindre Hyldbakk Kvande

frei felix hoem
frei ingebrigt løfalsdli
frei jubel
frei lars mogstad
frei stein todalshaug