Åpningsshow 01_690x460

Åpnet med allsang

Det var akkurat i tide at scenen på Skei ble rigget klar før fredagens store åpningsshow. Årets konferansier, Heidi Marie Vestrheim, erklærte Norsk Laksefestival 2016 for åpnet med god hjelp fra talentfulle ungdommer fra lokalmiljøet som spilte opp til allsang. 

For årets konferansier Heidi Marie Vestrheim, som også var festivalens konferansier i 2014, er det en ære å få være en del av arrangementet etter å ha hørt om festivalen i over 12 år.

- Det er mange som skryter av Surna, og det sies at det ligger an til å bli et enormt bra fiskeår. Jeg har blitt informert om at det ble tatt flere laks de to første døgnene i år, enn i løpet av hele juni i fjor, forteller Vestrheim, som foreløpig ikke har fått laks på kroken selv. 

Vestrheim hadde også mye ros å komme med til artister og bandmedlemmer i en alder fra 11-17 år som spilte opp til allsang.

På scenen stod de musikalske talentene Kristine Holte, Maren Holte, Lars Olav Mauseth, Daniel Hagen Eide, Gunn Astrid Hove, Lars Ole Løset og Sanna Steinshamn, og fremførte alt fra klassiske slagere "Summer of 69" til Ed Sheerans "Thinking Out Loud" og storhiten "Someone Like You" av Adele.

- Alle som står på scena i dag har et helt fantastisk talent, og fortjener all applaus, skryter konferansieren.

Åpningsshow 07.png
Daniel Hagen Eide og Lars Ole Løset

Åpningsshow 06.png
Sanna Steinshamn

Åpningsshow 02 Kristine Holte.png
Kristine Holte

Åpningsshow 04 Gunn Astrid.png
Gunn Astrid Hove
 

Trykk bildene større:

Åpningsshow 03
Åpningsshow 05
Åpningsshow 09
Maren Holte
Åpningsshow 08