stryn bjørnar sæter

Åpnet høstsesongen med tap

Surnadal tapte 1 - 2 mot Stryn i høstsesongens første kamp på Syltøran stadion. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen 1 - 0 etter et kvarter, men gjestene snudde kampen og tok med seg alle tre poengene hjem til Sogn og Fjordane.

Gjestene åpnet kampen best, og spilte seg frem til flere gode sjanser. Surnadals første mulighet kom et kvarter ut i kampen. Ingebrigt Løfaldli fikk tak i ballen på 16-meter og sendte avgårde et skudd som gikk i mål via stolpe og keeper. I det 36. spilleminutt utlignet Stryn til 1 - 1 på dødball, og sørget for at lagene kunne gå til pause på uavgjort. 

Det var ingen stor kamp av noen av lagene på Syltøran stadion lørdag, noe deler av andereomgangen var preget av. Bjørnar Dalsegg Sæter og Snorre Larsen var nær ved å sende hjemmelaget opp i ledelsen, men ingen av de klarte å sette ballen i mål bak en god keeper. Det klarte derimot bortelaget, som snudde kampen i det 81. spilleminutt. Mads Wie scoret sitt andre mål for dagen, og Stryn kunne juble for tre poeng som kommer godt med i bunnstriden av tabellen.

Surnadal ligger fortsatt sist på tabellen i 3. divisjon med sine 7 poeng.

Siste kamp i surnadalstrøya?
Surnadals viktigste angrepsvåpen, Bjørnar Dalsegg Sæter, kom tilbake fra Verdal i juni for å hjelpe moderklubben i slutten av vårsesongen. Han har bidratt med flere scoringer og sørget for ny giv i laget før det ble sommerferie. Lørdagens kamp mot Stryn var trolig det siste vi får se av målmaskinen på Syltøran på en god stund. Han pakker nå sakene sine og flytter til Oslo for å studere fysioterapi. Sæter blir muligens med i bortekampen mot Fjøra på Fosshaugane Campus neste helg, men når Surnadal møter Rollon på Syltøran 20. august har han etablert seg i hovedstaden sammen med lillebror Andreas.

- Det stemmer at vi flytter til Oslo. Jeg er ikke sikker på hva som skjer med fotballen videre, men jeg kan bekrefte at jeg har fått hendvendelser fra flere klubber. Jeg kommer til å satse alt på studiene fremover, men jeg er for glad i fotballen til at den blir lagt på hylla, sier Sæter.

stryn løfaldli_690x460.jpg
Ingebrigt Løfaldli spilte en god kamp for Surnadal

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal - Stryn 1 - 2 ( 1 - 1 )

Steinar B. Ranheim
Vegar Brøske
Håkon Bredesen
Lars Mogstad
Ørjan Nes Haugen
Sander Smevoll
Ingebrigt Løfaldli
Snorre Larsen
Andreas Dalsegg Sæter
Tore Næss
Bjørnar Dalsegg Sæter
Geir Bævre

Gult kort: Snorre Larsen

stryn vegar brøske
stryn bjørnar sæter2
stryn feiring mål
stryn snorre larsen
stryn snorre
stryn tore næss
stryn tore næss2