Surnadal Sparebank-bygget høst-vinter

Surnadal Sparebank med børsmelding:

Åpner for eierskap i banken i april

Surnadal Sparebank varsler i en børsmelding tirsdag at et garantikonsortium på 42 millioner, som sikrer gjennomføring av emisjonen som ble varslet tidligere i år, er fulltegnet. Banksjef Allan Troelsen beregner at banken åpner for kjøp av egenkapitalbevis fra 4. april.

Det vises til børsmelding 8. januar 2016 der banken annonserte at den vurderer førstegangsutstedelse av egenkapitalbevis.

Et garantikonsortium på 42 millioner, som sikrer gjennomføringen av en emisjon, ble fulltegnet i dag – dagen etter at tegningen startet.

- Dette viser at interessen for banken er stor og vi tar det som et signal om at vi er attraktive blant investorer. Nå når minimumstegning i emisjonen er garantert, ser vi frem til å komme i gang med selve utstedelsen av egenkapitalbevis som vi planlegger å starte 4. april. Da vil det bli mulighet for alle å kjøpe egenkapitalbevis og dermed bli direkte eier i banken. Minstetegningen vil da bli 10.500 kroner. Vi vil komme tilbake med bred informasjon og annonsering om hva egenkapitalbevis er og hvordan de kan kjøpes, sier banksjef Allan Troelsen.

Tegningsperioden i emisjonen er planlagt fra 4. – 22. april 2016. Emisjonen vil bli lagt frem for behandling i bankens generalforsamling 29. februar. Emisjonen er betinget nødvendige vedtak i styret og generalforsamling samt godkjennelser fra Finanstilsynet.

 

Arkivfoto/Surnadal Sparebank.