Åpen brannstasjon Rindal 6

Åpen brannstasjon i Rindal

Lørdag var det åpen brannstasjon i Rindal, og stasjonen ble godt besøkt i løpet av dagen. Det var mange store og små som tok turen innom for å se på hva som befinner seg innenfor portene på brannstasjonen.

Høydepunktet var selvfølgelig å få kjøre en tur med brannbil. Rune Kirkholt hadde mange runder rundt rutebilstasjon med blidspente unger (og voksne :-) ) som hjelpemannskap på brannbilen.
 
Etter at de små hadde fått utdelt brannhjelm fra If, sto slukkeøvelse på programmet. Her ble det slukket brann både med vann og med brannslukkingsapparater. Det var et stort engasjement når man fikk prøve å slukke brann mot virkelige brannflammer.
 
Det ble også demonstrert det nyinnkjøpte batteridrevne klippeutstyret som Rindal brannvesen har anskaffet seg. Det ble mye klipping etter kyndig veiledning fra alle barna som pekte og hadde ønsker om hvor man skulle klippe i bilen. Rune måtte etterhvert konstatere at man neppe kunne kjøre noe mer med bilen etter at man hadde klippet ferdig. Noe som ungene også var enig i.
 
Rindal Brannvesen hadde en meget bra dag på jobb i dag, og vi håper dere som tok turen innom hadde det like morro som oss. Vi ses til neste år igjen.
 
Tekst/foto: Rindal Brannvesen
 
Klikk bildene større:
Åpen brannstasjon Rindal _90
Åpen brannstasjon Rindal 2_90
Åpen brannstasjon Rindal 3_90
Åpen brannstasjon Rindal 4
Åpen brannstasjon Rindal 5
Åpen brannstasjon Rindal 6