molde 3 tap1

Andreplassen glapp for Surnadal

Surnadal avsluttet sesongen med tap mot Molde 3 på AMFI Park fredag kveld, og dermed glapp andreplassen som gir billett til cupspillet kommende sesong. Unge, hurtige moldensere ga Surnadal trøbbel fra første spark på ballen.

Trond Strande hadde med seg et svært godt lag til Surnadal fredag, der flere har spilt på MFKs 2.divisjonslag denne sesongen. Før siste serierunde var Molde 3 nest sist på tabellen, og var avhengige av seier for å berge plassen. Kun 3 - 4 av spillerne var på laget som møtte Surnadal på bortebane i juni, så det var tydelig at Molde 3 satset alt på seier.

De første tjue minuttene av kampen var jevnspilt, der ingen av lagene klarte å skape noe foran mål. I det 22. spilleminutt kom omgangens eneste målsjanse til bortelaget. Den ble utnyttet effektivt, og Molde gikk opp i ledelsen 1 - 0 etter scoring av Erlend Hustad.

Molde slapp ikke Surnadal inn i kampen etter pause, og virket til å ha full kontroll. Et godt bortelag nektet å gi et frustrert hjemmelag spillerom. Ti minutter før slutt punkterte Mats Aambø kampen, og Molde vant fortjent 2 - 0.

Dahle gjorde jobben sin hjemme mot CFK/KBK 3, og sikret seg dermed andreplassen i avdelingen.

Assistenttrener Håkon Solem var skuffet etter kampen.

- Molde 3 er det beste laget vi har møtt i år, og de er mer "på" fra første spark på ballen. Vi var rett og slett ikke gode nok i dag, sier Solem som likevel er godt fornøyd med årets sesong.

- Sett under ett har det vært en positiv sesong. Vi er forløpig ikke stabile nok for opprykk, men potensiale i laget er enormt. Vårt toppnivå er bedre enn samtlige lag vi har møter i 4.divisjon, sier Solem.