Tilbud fra Rindal Sparebank og Rindal Rørservice AS:

Anbefaler lekkasjestopper

Rindal Sparebank og Rindal Rørservice AS fronter samme sak og anbefaler lekkasjestopper til alle huseiere. I nye hus er lekkasjestopper påbudt. Nå har Rindal Rørservice AS et svært godt tilbud på montering av lekkasjestopper. Dette gir god rabatt på forsikring, både hos Eika Forsikring og hos andre forsikringsselskaper.

Ronny Løset og Arnhild Foseide Fagerholt_690x622.jpg
Ronny Løset og Arnhild Foseide Fagerholt anbefaler lekkasjestopper til alle huseiere.
 

Rindal Sparebank tilbyr forsikringer gjennom Eika Forsikring. Eika forsikring er Norges femte største forsikringsselskap. Forsikringsselskapene tilbyr rabatt på husforsikringen når FG-godkjent lekkasjestopper er montert.

- Skadeforebygging er svært viktig for forsikringsselskapene, sier Arnhild Foseide Fagerholt i Rindal Sparebank. - Målet er å forhindre bygningsmessige skader ved en eventuell vannlekkasje. Man må jo også tenke over hvor mye arbeid man får hvis uhellet skulle være ute. Vannskader i vegger og gulv kan bli svært omfattende å reparere.

Nå har Rindal Sparebank og Rindal Rørservice AS gått sammen om å informere om hvordan begrense vannskader. Lekkasjestopper er påbudt i nye hus, men når det gjelder eldre hus må eieren selv ta ansvar. Rindal Rørservice AS gir nå alle et godt tilbud med fast pris på montering av lekkasjestopper.

- Det mest aktuelle stedet i huset for montering av lekkasjestopper er kjøkkenet, sier Ronny Løset i Rindal Rørservice AS. - Den kan monteres i kjøkkenbenken, med sensor i sokkelen på kjøkkeninnredningen. Andre rom med innlagt vann, uten sluk, er også svært aktuelle. 20% av alle vannskader oppstår i rom med såkalt løse installasjoner, som oppvaskmaskin, vaskemaskin, varmtvannsbereder, kjøleskap og kaffemaskin tilkoplet vann osv...

Lekkasjestopperen består av flere deler. En aktuatorventil monteres rett over vanninntaket i huset. Her må man ha en stikkontakt. En eller flere sensorer monteres i huset, i rom der det kan være risiko for vannlekkasje, f.eks. på toalettet eller i kjøkkenbenken. Sensoren har trådløs forbindelse til aktuatorventil ved vanninntaket, og dersom en lekkasje registreres stenges vannet av i hele huset. I tillegg kan man få kjøpt en dørbryter, som kan brukes til å stenge av vannet i huset når man ikke er hjemme. Denne har også trådløs forbindelse, og vannet stenges av på samme måte, bare ved å trykke på knappen. Like enkelt er det å skru vannet på igjen når man kommer hjem.

Rindal Rørservice AS tilbyr nå lekkasjestopper med en sensor til kr 4500,- inkl mva, ferdig montert. Km-godgjørelse kommer i tillegg. Anlegget kan bygges ut med  opptil 12 slike sensorer.

- Denne utgiften kan være tjent inn igjen på 3 år med den rabatten man får på forsikringspremien, sier Ronny Løset.

Eika forsikring gir 15% rabatt på husforsikringen når man har montert en FG-godkjent lekkasjestopper. Andre forsikringsselskaper gir også betydelig rabatt på dette. At systemet er FG-godkjent vil si at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjenningsnemnd. Man kan altså ikke regne med å få rabatt på forsikringen om man kjøper en lekkasjestopper som ikke er FG-godkjent.

Systemet må også være montert av en godkjent installatør. Rindal Rørservice AS utsteder en attest som sendes til forsikringsselskapet, som dokumentasjon på at lekkasjestopperen er godkjent og riktig montert.

Lekkasjestopper.jpg

Ta kontakt med Ronny Løset hos Rindal Rørservice AS hvis du vil vite mer om hvordan en lekkasjestopper fungerer.

Kontaktinformasjon finner du på Rindal Rørservice AS sin hjemmeside: www.rindalrs.no

Du kan også gå direkte til Rindal Rørservice AS sin hjemmeside ved å trykke på deres faste annonse høyt oppe i høyre marg på Trollheimsporten.


Youtubevideoen under gir en tydelig og godt forklaring på hvordan lekkasjestopperen fungerer:

Videoen er hentet her: https://www.youtube.com/watch?v=2dwRlJqsCzA


Rindal Sparebank er medlem i Trollheimsporten

Rindal Rørservice AS er medlem i Trollheimsporten