Amfi talenter alle

AMFI-talenter

Lørdag 24. juni ble AMFI-talenter arrangert på utescenen ved AMFI Surnadal i anledning laksefestivalen. AMFI-talenter ble i år gjennomført på en litt annerledes måte enn tidligere. En jury kåret vinneren, istedet for å avgjøre ved SMS-avstemning. 

Vinneren skal opptre på hovedscenen på Skei under avslutningsshowet på søndag.
 

Mari Fiske.jpg
Mari Fiske ledet showet og sørget for en god stemning gjennom hele arrangementet.

Ellen Svendsen Fiske.jpg
Først ut var Ellen Svendsen Fiske med sangen ”Hello”, som er en sang med mange høye toner. Dette mestret hun med glans med sin nydelige stemme. 

Aron Husby Aamodt.jpg
Nestemann var Aron Husby Aamodt med sangen ”Puppa`n te pappa”. Det var vanskelig å motstå Arons sjarm, som skapte en god stemning blant publikum.

Amalie Jonson.jpg
Sprudlende Amalie Jonson stilte med sangen ”Vestlandet”, og rørte publikum med sin vakre stemme.

Vilde Moe og Ylva Bæverfjord.jpg
Vilde Moe og Ylva Bæverfjord stilte med årets første dans. De danset til ”Pinne for landet” av Freddy Kalas, og lagde mye liv på scenen. Det var ikke tvil om at rytmesansen var på plass.

Elise Røv.jpg
Årets 5. nummer ble gjort av Elise Røv med sangen ”Sommer og skolefri”, noe som ikke kunne passet bedre.

Emil Sæterbø.jpg
Emil Sæterbø var nestemann med sangen ”CG5 Amen”. Emil fenget publikum med sin gjennomførte opptreden.

Tone Langli.jpg
Tone Langli stilte med sangen ”Eg såg at du stod der og lo”. Opptredenen var rørende og hadde et nydelig budskap.

Fride Aakvik.jpg
Fride Aakvik danset etter musikken ”Veo veo”. Fride holdt ikke tilbake på gymnastikk ferdighetene, og slo gjerne ett hjul på scenen.

Marianne Svendsen Fiske.jpg
Marianne Svendsen Fiske holdt årets 9. nummer med sangen ”Hvor langt jeg må”, og stakk også av med seieren med sin pene og fyldige stemme. Marianne blir derfor å se på hovedscenen i morgen under avslutningsshowet. 

Kamelia Drøpping og Ane Dahl Andreassen.jpg
Kamelia Drøpping og Ane Dahl Andreassen stilte med sangen ”Slalom”. De hadde en svært gjennomført opptreden som blant annet innehold slalomdresser og dansetrinn.

Eirin Husby Aamodt.jpg
Dagens siste deltager var Eirin Husby Aamodt med sangen ”Online”, som passer perfekt til dagens samfunn. Eirin hadde en nydelig klang i stemmen, og rørte publikum.