alti 690

Alti Surnadal lanserer stempelkortet "Jeg bidrar lokalt"

I mai lanserer Alti Surnadal stempelkortet «Jeg bidrar lokalt». Nå kan DU med ditt bidrag til lokal handel vinne 3.000,- i gavekort til deg selv og samtidig gi bort 3.000 kr til et lokalt lag eller forening.

Dette skriver Alti Surnadal i ei pressemelding fredag.
 

STEMPELKORT for lokal handel som gir noe tilbake

I mai setter Alti Surnadal i gang en kampanje hvor vi retter en stor TAKK til alle som handler lokalt og har hjerte for lokale virksomheter. Vi ønsker å gi noe tilbake gjennom denne kampanjen.

Alti Surnadal lanserer et STEMPELKORT i mai, hvor vi ønsker å vise at vi setter STOR pris på deg som handler lokalt ved å gi deg mulighet til å vinne gavekort på 3.000,-. Samtidig ønsker vi å bidra til en lokal aktør som står DITT HJERTE NÆR. Nominer og gi din stemme til et lokalt lag eller en forening som betyr ekstra mye for deg, så vil de også vinne 3.000,- om du er den heldige vinner av senterets mai kampanje.

Annonse:
stempelkort.png
Les mer om kampanjen på Alti Surnadal sine nettsider.


Slik deltar du i stempelkort-kampanjen

Du får stempelkort i alle våre butikker og du får et stempel ved hver handel du gjør i mai. Når du har samlet 6 stempler kan du være med i trekningen av et gavekort med verdi kr. 3000 til deg selv ,pluss kr. 3.000 til et lokalt lag eller en forening. Konkurransen gjelder i perioden 4.-30.mai, slik at man har god tid til å fylle opp stempelkortet.


ALTI sammen for lokalsamfunnet

Med et lokalt stempelkort ønsker Alti Surnadal å gi noe tilbake til det lokale nærmiljøet ved å sponse et lokalt lag eller en forening med hele 3.000,- Vi vet at mange frivillige organisasjoner ikke får utført dugnad og lignende i de utfordrende tidene vi er inne i, og dermed kan dette være et godt bidrag for mange aktører. Når man handler lokalt bidrar man til et livlig lokalmiljø med unike møtesteder, mangfold av spennende butikker og trygge arbeidsplasser. Ved å delta i kampanjen «Jeg bidrar lokalt» er DU med på å sikre at ditt lokale lag eller forening fortsatt kan søke sponsormidler fra et levende lokalt næringsliv. Kanskje er det nettopp DITT lokale lag som vinner 3.000,- i mai.


Takk for at du ALTI handler lokalt!

 

Alti Surnadal er medlem av Trollheimsporten.