Lørdag
Lørdag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Svak vind
Søndag
Søndag Klarvær
-2°
Klarvær
Flau vind
Ingrid maling_1024x984

Alt til hytta - fra Bygger'n Rindal

Bygger'n Rindal kjører denne uka en hytte-fjell-kampanje: DM hytte Rindal 2012. Her finner du alt til hytta - gode priser og stort utvalg. Hytta er porten til rekreasjon og naturopplevelser, men den er også stedet hvor vi kan bruke fritiden til å utnytte egen kreativitet.

Husk riktig beis eller maling til hytta, minner Ingrid Røen Halle hos Bygger'n Rindal om.

Hos Bygger’n Rindal finner du alt du trenger for å bygge, innrede, omrede og utvide hytta. Spør oss gjerne – vi har fagfolk som gir deg gode tips og råd om materialer, verktøy og framgangsmåte.

Snø og sol sliter på veggene
Klima og værforhold er avgjørende for fasadens farge og tilstand, og hyttas beliggenhet har derfor stor betydning for vedlikeholdsbehovet. Hytter på fjellet utsettes for værmessige påkjenninger gjennom hele året, og ekstra mye i vinterhalvåret når snøen reflekterer UV-strålene fra sola. Ytterveggene utsettes da for høyere stråling enn normalt og malingen blir raskere matt.

Husk riktig beis eller maling
Også for fjellhytter er det tre typer overfl atebehandling som gjelder: Beis, dekkbeis eller maling. Hva du velger, avhenger både av smak og hvor hyppig du vil vedlikeholde veggene. Det er uansett viktig å velge beis eller maling som inneholder råte- og sopphindrende midler.

Grunning er også viktig for å oppnå et godt sluttresultat, og bør benyttes uansett om du velger beis eller maling. Hvis hytta står i kontakt med gress, snø og fukt, bør du passe ekstra godt på. Endeved bør mettes ofte med beis eller maling for å unngå at fukt suges opp i treverket.

Tenk miljø – spar penger
Ved å etterisolerere tak og vegger og skifte ut gamle vinduer, kan du oppnå en betydelig reduksjon av energibehovet. Ved å investere i en pelletsovn eller mer effektiv vedovn, kan du spare enda mer energi og penger.

Ta opp alle de gode tilbudene her: DM hytte Rindal 2012.

Bygger'n Rindal er medlem av Trollheimsporten med link gjennom Rindal Byggevare - bli medlem - alle her!

 

Tips en venn Skriv ut