Lerduebanen

Rindal JFF annonserer:

Aktivitetstilbud på lerduebanen

Rindal Jeger- og Fiskerforening sin lerduebane har vært i drift en tid, og det har vært stor interesse og aktivitet. Flere har tatt kontakt med praktiske spørsmål og vi har fått mange forespørsler om mulighet og ønsker om aktiviteter.

Det er derfor på tide med en liten statusoppdatering og informasjon om planer og tanker rundt hva vi kan tilby på anlegget.

Lavterskeltilbud
Vi ønsker å få i gang et lavterskeltilbud rettet mot damer, nybegynnere og juniorer, da vi ser at denne gruppen ofte ikke blir aktive etter at de tar Jegerprøven. Dette er en uformell sammenkomst, der alle får nødvendig veiledning og råd. Kan dette være noe for deg, ta kontakt med Magne i RJFF. Vi kan stille på kort varsel, og lager et opplegg utenom de faste treningskveldene tilpasset deltakerne. Følg med på vår Facebook-side, der vi vil annonsere alle aktiviteter.

Treningskvelder med godt oppmøte
Vi har faste treningskvelder mandag og torsdag fra kl. 18.00. Fra september blir det kun på mandager, også da kl. 18.00. Her trenger en ikke være medlem for å møte, og det er muligheter for både vante og uvante skyttere. Våre instruktører gir nødvendig veiledning, råd og hjelp til alle. En betaler enten for skudd og lerduer, eller bare lerduer om en har med skudd selv. Betaling kan gjøres enten kontant eller med Vipps.

Vårt ønske er at flere vil prøve seg på dette slik at det flotte anlegget kan brukes av flest mulig, og alle er velkommen!  Vi inviterer spesielt meldalinger til å ta turen til oss for en felles treningskveld, men selvfølgelig også alle andre som ønsker dette.

Flere planlagte aktiviteter i 2018
Neste år blir vårt første ordinære driftsår og vi har allerede flere aktiviteter planlagt. Blant dette er treningskvelder for junior og damer, og bedriftscup for næringslivet i dalføret. I tillegg har vi allerede arrangert skyting for grupper og bedrifter hvor vi stiller med instruktører. Dette kan være aktuelt både for bedrifter, jaktlag eller en vennegjeng som en sosial aktivitet. Vi kan også lage en pakke med både lerdueskyting og skyting på elgbanen som vi har i tilknytning til lerduebanen. Ta kontakt med oss om noen har interesse for dette, så lager vi et opplegg!

Det vil også bli flere stevner i 2018, dette kommer vi tilbake til på nyåret.

Tekst og foto: Rindal JFF