Julekalenderen 2014

7. desember

Julekalendermoroa fortsetter på Trollheimsporten! Hvilken bedrift har vi besøkt i dag? Klikk på dagens luke for å se om du kjenner denne bedriften, og for å se vinneren av gårsdagens oppgave!

Svar på gårsdagens oppgave var Bakken Helse og grunnlegger Hedvig Bakken og hennes dyktige kolleger hjelper deg mer enn gjerne, med sin allsidige kompetanse.

Bakken Hedvig Bakken_690x462.jpg

Her er et utvalg av svarene vi fikk:

Dette er Bakken Helse! Innehaver Hedvig Bakken og hennes hjelpere både trimmer deg, stikker deg, knar deg, og får det til å 'knase' i deg! Forøvrig en fantastisk bedrift å ha i Rindal!

 

Vi slår til med en fra Åshild i dag også:

I dag er dere på Bakken Helse inni Sagagrenda. Der har mange fått utført litt kroppsøving, både med knøing og strekking. Undertegnede var der på massasje med sterke Henning sist mandag, og ble sår og øm i nakkemusklene. Men akk, så godt det gjør!

 

 

Gave

Fra bedrift

Kontaktperson

Vinner

Gavekort/gratis trening i 1 måned

Bakken Helse

Hedvig Bakken

Ingfrid Simonset

Gratulerer! Gave hentes hos giverbedrift. Bakken Helse holder til i Nygården, Rindal.

 

 

Dagens oppgave, 7. desember:

Denne søndagen slår vi til med noe vi tror kan være en god nøtt: Utenfor hvilken bedrift, som huser både Munch, Asbjørnsen, Birkeland og Flagstad, finner vi dette venneparet? Bedriften feiret 100-årsjubileum i 1943.

Luke7_690x458.jpg

 

Vi ber deg gjerne dele historier med oss - om du har noen gævve og fine minner i forbindelse med denne bedriften.

 

Du sender svaret til julekalender@trollheimsporten.no innen kl. 20 om du vil være med i trekninga.

 

NB: epostadressa julekalender@trollheimsporten.no er konkurranseadressa vår, alle andre eposter sender du til redaktor@trollheimsporten.no eller eva@trollheimsporten.no.

 

Trykk her for å se tidligere oppgaver og vinnere fra årets julekalender.