kine tredje plass

3. plass i Oslo Grand Prix

Kine Paola Sæter (33) og Astrid Skjølsvold Gravvold (17) fra Surnadal konkurrete lørdag i bikinifitness under Oslo Grand Prix. Kine tok seg helt til finalen i sin klasse, og endte på en flott 3. plass. Astrid røk dessverre ut før finalerunden.

Hele 285 deltakere fra inn- og utland deltok i konkurransen som ble arrangert i Oslo konserthus. Oslo Grand Prix er norges største fitness- og kroppsbyggingskonkurranse. 

Kine stilte i klassen -163 cm, og Astrid i +172 cm.

10 jenter deltok i Kine sine klasse, der 6 gikk videre til finalen - deriblant Kine. I finalen gikk de T-walk, hvor en og en utøver fikk vise seg frem foran dommerpanelet. Kine sjarmerte dommerne, og endte på en imponerende 3. plass! Dermed oppnådde Kine målet sitt om pallplass i Oslo Grand Prix!

I Astrid sin klasse, var det så mange deltakere at det var nødvending med en eliminering, der de 15 av de 23 beste gikk videre. Astrid tok seg videre til 1. runde, men dessverre ble hun ikke èn av de seks som kom til finalen. I etterkant av konkurransen ble det avslørt at Astrid kun var ett fattig poeng unna finaleplass!

Til sammen deltok rundt 100 jenter i bikinifitness under årets Oslo Grand Prix.

Både Astid og Kine representerer klubben Kaliber FKK.

29. mars deltok begge to i Sandefjord Open. Kine gikk helt til topps i konkurransen, mens Astrid dessverre ikke nådde finalen. Dette var begge jentenes debut i bikinifitness. Les den saken her.

astrid bak.jpg
Astrid i grønn bikini helt til venste i bildet. Foto: Ståle Sæterbø, Trollheimen Treningssenter

kine ogp.jpg
Kine i lilla bikini nummer to fra venstre. Foto: Ståle Sæterbø, Trollheimen treningssenter

astrid gravvold og kine paoøa sæter muskler.jpg
Foto: Mari Vattøy, Trollheimsporten