17

Willys arklivdykk 107

17. mai 1987

Det nærmer seg 17. mai og Willy har denne gangen funnet fram noen bilder fra 17. mai 1987 og en svært ung tamburmajor, Eva Lillegård, i spissen for Rindal skolemusikkorps. Sjå bilder fra toget i 1987. Den gangen gikk 17. mai-toget i Rindal til kirka.

Willy har ikke så mange fleire kommentarer til dette arkivdykket. Eva er stolt tamburmajor og Jon Sveen leder an i toget, som formann i 17. mai-komiteen. Kanskje leserne har kommentarer til dette? Bruk redaktor@trollheimsporten.no. Og sjå heilt til høyre: Er det ikke en ung Bjarne Nordlund med trillevogna - i dag rådmann i Rindal. Gøttj å registrere drillpiker i skolekorpset også. Og mye snø i fjellet enda!

Willys arkivdykk er bildeglimt, reportasjer og avisstoff fra et mangslungent og omfattende bilde-, film- og klipparkiv til Willy Karlstrøm i Trollheimsporten. Willys arkivdykk finner du under På Porten på den grå menylinja, når du er på Hovedsida på Trollheimsporten. Alle arkivdykk er tilgjengelige på Willys arkivdykk, Willys arkivdykk 1, Willys arkivdykk 2 og Willys arkivdykk 3 - der du finner dette stoffet. I tillegg finner du mye anna godt stoff under På Porten - blant anna fra Edgar Kattem, Edgar Landsems utklipp fra Øvre Sæter Camping og Harald Solvik (de siste to under Willys arkivdykk).

Har du kommentarer til dette arkivdykket - bruk redaktor@trollheimsporten.no.