fagarbeidere 2013_690x417

13 nye fagarbeidere

Surnadal, Rindal og Halsa fikk 13 nye fagarbeidere i 2013. Torsdag kveld inviterte Indre Nordmøre opplæringskontor til festmiddag på Hammerstuene, der de ferske fagarbeiderne ble hedret med 3-retters middag og fine ord fra blant annet Åse Vatne Riksfjord fra Møre og Romsdal fylkeskommune.

I tillegg til middag, fikk fagarbeiderne utdelt blomster av daglig leder i Indre Nordmøre opplæringskontor, Gøril Bakken. Fag- og svennebrevene har de fått tilsendt tidligere, og har havnet på veggen med glass og ramme som et synlig bevis på kompetansen de har oppnådd.

Ann Elin Brønstad hadde med seg en hilsen fra Rindal kommune:

- Vi ønsker å gratulere dere alle med fag- og svennebrevet. Utdannelse og fagbrev blir satt stor pris på. Dere er alle nyttige samfunnsborgere, og vi håper dere har funnet noe dere vil trives med i framtida. Vi ønsker dere lykke til videre, sier Brønstad.

Åse Vatne Riksfjord er rådgiver på utdanningsavdelinga i Møre og Romsdal fylkeskommune, og stilte seg i køen av gratulanter.

- Det er veldig hyggelig å få være med på en slik fin markering. Det er flott å møte ungdommer som har klart den prestasjonen det er å få fag- og svennebrev, og at dere er energisk og målrettet i en yrkesgruppe vi ikke kan unnvære. Det er viktig å markere yrkesstolthet og fagstolthet, og fagarbeiderne har et godt omdømme. Dere har nådd en milepæl i livet, og jeg minner om at fagbrevet gir et godt grunnlag for videre utdanning. Det er stadig behov for ledere med yrkesfaglig bakgrunn, sier Riksfjord som også hyllet Gøril Bakken og lokalt næringsliv.

- Indre Nordmøre opplæringskontor gjør et solid godt arbeid, og du, Gøril, skal ha skryt for at dere hyller fagarbeiderne på en slik måte som blir gjort i kveld. Jeg ønsker også å gi ros til næringslivet som er en svært viktig bidragsyter.

Riksfjord avsluttet med å hilse fra fylkesutdanningssjef Sverre Hollen og assisterende fylkesutdanningssjef Rune Solenes Opstad.

Disse var til stede på festmiddagen:
Anders Magne Snekvik (tømrerfaget)
Bendik Talgø (tømrerfaget)
Hallvard Næss (tømrerfaget)
Anita Kvande Grytbakk (barne- og ungdomsarbeiderfaget)
Eirin Grøtan Hartveit (helsearbeiderfaget)
Monica Gulla (helsearbeiderfaget)
Hanne Børset (helsearbeiderfaget)

Styret i indre Nordmøre opplæringskontor sammen med Åse Vatne Riksfjord og Gøril Bakken:
Marie Botten, Karstein Mauset, John Moe og Svein Settemsdal.
styret i indre nordmøre opplæringskontor 2013_690x474.jpg