Extra pakker ingress

1.000 husstander får Extrabesøk

Bor du i Nedre Surnadal, får du kanskje besøk av denne campingvogna onsdag ettermiddag. Den er full av glade ungdommer og handleposer fra Coop Extra - og er du heldig havner en rød og gul pose på trappa di!

Campingvogna ledes an av en like fargesprakende "Volkswagenboble", så det røde og gule følget vil helt klart vekke oppsikt på sin besøksrunde i Nedre Surnadal. Er du ikke hjemme når bobla og vogna stopper hos deg, settes en Extrapose med dagligvarer og vareprøver ved inngangspartiet.

Det er Surnadal IL Langrenn som står for utkjøring og utdeling. De har også bidratt med pakking, og vil i tillegg være til stede for å hjelpe til på selve åpningsdagen. På bildet over ser vi f.v. Signe Larsen, Malin Einmo og Alise Einmo sammen med butikksjef Irene Haugen. Sistnevnte gleder seg til å gi tusen innbyggere en liten oppmerksomhet fra leverandørene mens butikken holder stengt tirsdag og onsdag. Den siste finpussen gjøres nemlig nå, før åpning torsdag kl. 10.

 

Extra pakkere_690x405.jpg

Denne gjengen pakket tusen poser for harde livet tirsdag. Konkurranseinstinktet tok de nemlig med seg fra skisporet inn i pakkinga, opplyser arrangementsansvarlig i SIL Iren Moen med et smil.