spons power

Innsendt av Surnadal Sanitetsforening:

– Vi setter utrolig stor pris på slike bidrag

Power Surnadal sponser sykler til Surnadal vaksenopplæring og integrering, koordinert av Surnadal sanitetsforening. Sanitetsforeninga har også delt ut "Alt blir bra"-klistremerker til barnehager, sykehjem, legesenter og skoler, og synes det er hyggelig å kunne være gledesspredere i disse dager.

Ingressfoto: Otto Betten og Jorid Rudolfsen.

Sist fredag fikk Surnadal sanitetsforening en hyggelig telefon fra Otto Betten ved Power Surnadal. Han hadde sammen med sine kollegaer fått med seg at saniteten bisto Surnadal vaksenopplæring og integrering med sykler i alle størrelser til flere av elevene med tilhørende familier der.

Betten lurte derfor på om saniteten behøvde noen flere, for de hadde noen spilder nye på lager som de ønsket å gi bort til dette formålet.

I går møtte dermed Jorid Rudolfsen fra integreringa opp på Power for å ta i mot syklene. Hele fem sykler fikk de overrekt nå i første omgang. Syklene var flatpakket, så her blir det inkludert norskopplæring for å lese seg gjennom monteringsanvisningene. Fra tidligere har Intersport Olaf Moen eftf bistått med renovering av brukte sykler til samme formålet.

– Vi setter utrolig stor pris på slike bidrag, sier Jorid Rudolfsen, som sammen med sine kollegaer tilrettelegger for at alle flyktningene som kommer til bygda ikke bare lærer seg språket, men også kan ta del i våre dagligdagse aktiviteter.

Ellers har Helga Krangnes i saniteten de to siste ukene tatt runden og besøkt alle barnehagene i kommunen.  Her har hun delt ut små klistremerker til de eldste ungene med regnbuebudskapet "ALT BLIR BRA" på. I tillegg fikk både sykehjem, legesenter og skolene store klistremerker til å henge opp i sine inngangspartier med samme budskap.

– Vi har, som alle andre, måtte innstille all vår ordinære frivillig aktivitet i regi av sanitetsforeningen, forteller leder Britt May Hollås, og legger til:

– Derfor er det hyggelig å kunne være litt gledesspredere på ulike andre måter i denne tiden, og håper derfor at både små og store mottakerne syntes det var kjekt med en liten hilsen.

Sjukeheim.jpg
Einingsleiar Marit Moe Kvendbø ved Surnadal sjukeheim med gave fra Surnadal sanitetsforening.

10. klassingar.jpg
Glade 10. klassinger med utdelt klistremerke.

Surnadal_sanitetsforening_ALT_BLIR_BRA_60x20[1]-page-001.jpg
Surnadal sanitetsforening delte ut klistremerker med dette motivet til barnehager, skoler, sykehjem og legesenter.

Tekst og foto: Surnadal sanitetsforening.

Surnadal Sanitetsforening er medlem av Trollheimsporten.