sunndal06

-Vi gir ikke opp

Surnadal/Søya/Todalen har fått et tøft møte med 2.divisjon. Mandag tapte de 2 - 1 mot tabellnabo Sunndal, og dermed er Surnadal/Søya/Todalen helt siste på tabellen. - Vi må riste av oss skuffelsen og se fremover, sier trener Ingvild Berg. 

2. pinsedag ble en svart dag for surnadalsfotballen. Først tapte herrene 2 - 0 mot Sunndal, før damene på Surnadal/Søya/Todalen fulgte opp med å tape 2 - 1 mot rivalene fra andre siden av fjorden. 

Det begynte så bra for hjemmelaget. I det 25. spilleminutt lobbet Thea Holten ballen elegant over keeper, og sørget for ellevill jubel blant det tallrike publikummet i solskinnet på Syltøran stadion. Gleden skulle vise seg å bli kortvarig. Fem minutter senere gikk et langskudd fra Sunndal i tverrliggeren, via ryggen til keeper Kristine Mikkelsen og videre i mål. Til pause var stillingen 1 - 1.

Sunndal gikk opp i ledelsen 2 - 1 i det 61. spilleminutt, og hadde snudd kampen til sin fordel. Surnadal/Søya/Todalen hadde flere store sjanser til å utligne, men klarte ikke å omsette sjansene i scoring. Dermed endte kampen med seier 2 - 1 til Sunndal, som tok sine første poeng denne sesongen. Surnadal/Søya/Todalen har kun ett poeng, og ligger helt sist på tabellen.

Trener Ingvild Berg sier at dette var en kamp de måtte vinne, og burde ha vunnet, men at de slettes ikke gir opp håpet om videre poengfangst. 

- Selvsagt er vi skuffet. Sunndal er et lag vi kommer til å krige mot på tabellen, og dette var en kamp vi burde ha vunnet. Vi stilte med et sterkt lag og rammene rundt kampen var optimale, så vi kan kun skylde på oss selv, sier hun.

Berg har tro på at det kan løsne for Surnadal/Søya/Todalen.

- Vi gir så absolutt ikke opp. Jeg har tro på at det plutselig kan løsne, men vi må ett hakk opp i forhold til det vi leverer i dag. Det er en tøff avdeling og vi må levere på vårt beste for å få poeng. Vi er et ungt lag, så det er ikke uventet at vi svinger i prestasjonene. Jeg er stolt over jentene som ikke gir opp i dag. Vi kjemper godt gjennm hele kampen, og spiller oss til mange gode sjanser. Dessverre holdt det ikke til poeng denne gangen, sier Berg.

Neste kamp for Surnadal/Søya/Todalen er søndag 27. mai. Da er Herd motstander på AMFI Moa stadion i Ålesund. 

Se tabellen her

Kampfakta Surnadal/Søya/Todalen - Sunndal 1 - 2 ( 1 - 1 )

Kristine Mikkelsen
Veronica Therese Thunestveit Aasgård
Anne Biret Holmestrand
Ane Mogstad 
Gro Jeanette Gjørsvik
Thea Holten
Mari Gjul
Marit Ingeborg Ansnes
Ingvild Berg
Marte Nes
Lone Kvande Brøske

Ragnhild Smevoll
Emma Sæther
Alice Naustbakk
Hedda Aasbø
Marte Næss
Ragnhild Snekvik

Eline Flora Ynonan Børmark

sunndal thea scorer.jpg
Thea Holten lobber ballen i mål til ledelse 1 - 0

sunndal01
sunndal02
sunndal03
sunndal05
sunndal04