Tirsdag
Tirsdag Skyet
17°
Skyet
Flau vind
Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Laber bris
quiz ingr

Har fått klarsignal til å arrangere Fredagsquiz igjen:

– Veldig glade for å være i gang igjen

Thon Hotel Surnadal får fredag 15. mai gjennomføre sitt første arrangement siden de stengte 12. mars. Fredagsquiz med maksimalt 50 personer er starten på det restaurant- og barsjef Ingrid Lien Megård håper er en gradvis gjenåpning.

Ingressbilde: Arkivbilde av quizmaster Gard Rognskog Nødset og restaurant- og barsjef Ingrid Lien Megård.
 

– På fredag blir det quiz igjen. Endelig, sier Megård, som forteller at planene om quizen har kommet i stand etter tett dialog med kommuneoverlege Bjørn Buan.

Noen koronarestriksjoner blir det, naturlig nok.

– Vi kan ikke slippe inn flere enn 50, så vi må ta en ny runde med påmelding. Og det blir restriksjoner i hva vi kan servere. Det blir ikke øl i mugger, men vi kjører tilsvarende tilbud med flasker, sier Megård.

Hun forteller at det fortsatt vil være mulig å være fire personer per lag, men at det vil bli færre bord og lenge mellom bordene.

Thon Hotel Surnadal har så langt kun hatt åpent for overnatting, og quizen førstkommende fredag blir dermed deres første arrangement på over to måneder.

– Det er veldig positivt at vi kan åpne litt igjen. Vi er lei av å ikke kunne ha åpent, så selv om fredagens quiz ikke blir helt som vanlig, er vi i alle fall i gang, sier restaurant- og barsjefen.

Hun forteller at det har begynt å komme inn noen kursbestillinger, og at de også håper å kunne gjenåpne Musters etter hvert.

– Det blir gradvis mer og mer som åpner nå, så selv om det med restriksjoner blir en liten utfordring i starten, er dette kjempebra for vår del.

Per i dag er det ikke alle ansatte ved hotellet som er tilbake i jobb, men med den gradvise gjenåpningen er det håp om at det snart endrer seg.

– Vi er fire på jobb nå, i tillegg til at styremedlem Anita Rund er aktiv og bidrar. Alle tilsatte er veldig glade for at vi nå kan åpne litt, det gir håp for tida framover, sier Megård.