- Du vasker, vi stryker

I disse dager med konfirmasjoner, høgtidsdager og eksamener har mange et forhold til stryking! De siste dagene har i alle fall mange stått ved strykebrettet og presset bunadsskjorter. Dette vil AR Strykehjelp hjelpe deg med.

AR Strykehjelp er en nystartet bedrift som Alyona Røen har startet. Hun ønsker å ha noe arbeid ved siden av skolegangen, og vil på denne måten hjelpe folk som har det for travelt i hverdagen med stryking av klær.

IMGP4723_690x1035.jpg

- Du vasker, vi stryker, sier Alyona Røen.

IMG_20180514_0004_690x959.jpg

For en tid tilbake mottok mange dette reklamearket i postkassen. Her ser du hva Alyona tilbyr deg. Alyona kan også komme heim til deg og stryke f.eks. større ting som gardiner.

IMG_20180514_0003_690x981.jpg

IMGP4735_690x457.jpg
Du finner Alyona Røen og mannen, Leif Magne, tett ved FV65 på Trøknaholt i Rindal.

Alyona Røen er gift med Leif Magne Røen og bor på Trøknaholt i Rindal. Alyona kommer fra Ukraina og er økonomiutdanna. Hun har 17 års arbeidserfaring som økonomi- og innkjøpsansvarlig i en stor bedrift. Nå går hun på norskkurs i voksenopplæringa på Øvre Rindal skole.

Etter hvert håper hun selvsagt på å få arbeid som er mer relevant for utdanninga fra heimlandet. Alle eksamenspapirer er sendt inn til godkjenning. Norskkunnskapen er på god veg inn, men engelsk er foreløpig kommunikasjonsspråket. Alyona forstår bra norsk, men innser at dialekter og norsk er nesten som forskjellige språk.

Trollheimsporten ønsker Alyona lykke til både med stryking og norskopplæring!